PIONIR NA KAKAV NISMO NAVIKLI: Legendarna hala ima novi izgled! (VIDEO)

Autor:

Sport

10.09.2024

18:15

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sve je spremno za Dejvis kup.

PIONIR NA KAKAV NISMO NAVIKLI: Legendarna hala ima novi izgled! (VIDEO)

Foto: Republika

Teniseri Srbije se pripremaju za naredne mečeve protiv Grčke u Dejvis kupu, koji će se održati u dvoranskim uslovima u hali "Aleksandar Nikolić". Iako su naši igrači do sada igrali u sličnim uslovima u Beogradskoj areni, ovog puta je za potrebe okršaja sa Grcima ipak izabrana starija i manja dvorana.

Na spisku Srbije su Novak Đoković, Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će sparing partner biti juniorski reprezentativac Marko Maksimović. Povređeni Laslo Đere neće biti u mogućnosti da se pridruži timu, ali će oni koji budu mogli da se odazovu selektoru Dejvis kup tima, Viktoru Troickom, trenirati narednih dana do mečeva 14. i 15. septembra na novopostavljenoj podlozi.

Hala "Aleksandar Nikolić", poznatija kao Pionir, obično je domaćin košarkaških utakmica, ali će ovog puta biti transformisana u teniski teren. Iz Teniskog saveza su u utorak pokazali proces „presvlačenja“ podloge, prikazujući kako se menja zlatna boja parketa u zelenu podlogu na kojoj će igrati Novak i saigrači. Ovo je neobičan i zanimljiv trenutak za transformaciju sportskog prostora koji će privući pažnju ljubitelja tenisa.

Žreb za mečeve Dejvis kupa će se održati u petak u podne, a Grci će u Beogradu igrati bez svog najboljeg tenisera, Stefanosa Cicipasa. Ovo će predstavljati dodatni izazov za obe ekipe, a ljubitelji tenisa sa nestrpljenjem očekuju ishod žreba i samih mečeva. Teniseri Srbije se spremaju za važne mečeve u Dejvis kupu, a njihova borba protiv Grčke u dvoranskim uslovima u Pioniru obećava uzbudljive teniske duele.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading