OGLASIO SE NOVAK PRED DEJVIS KUP: Đoković imao važno pitanje za navijače!

Autor:

Sport

03.09.2024

18:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole se sprema za nove izazove.

OGLASIO SE NOVAK PRED DEJVIS KUP: Đoković imao važno pitanje za navijače!

Foto: Profimedia

Teniska reprezentacija Srbije se priprema za predstojeći Dejvis kup duel protiv Grčke koji će se održati od 14. do 15. septembra u Beogradu. Ovaj važan događaj privukao je pažnju javnosti i izazvao reakciju najboljeg tenisera svih vremena, Novaka Đokovića.

Raniji završetak nastupa na US openu nije sprečio Novaka Đokovića da pruži podršku svojoj reprezentaciji, a svoje oduševljenje i poziv navijačima da podrže tim Srbije izrazio je putem Instagrama.

- Je l' dolazite? - napisao je Nole.

Foto: Printscreen

Nole zove navijači na Dejvis kup

Selektor Viktor Troicki odabrao je sastav reprezentacije Srbije za duel sa Grčkom, u kojem će pored Novaka Đokovića nastupiti i Miomir Kecmanović, Dušan Lajović i Hamad Međedović, dok će juniorski reprezentativac Marko Maksimović biti sparing partner. Važno je napomenuti da se na spisku nije našao povređeni Laslo Đere.

Nakon punih sedam godina, Beograd će ponovo biti domaćin Dejvis kup meča, a reprezentacija Srbije će imati priliku da se predstavi pred svojom publikom. Dvorana "Aleksandar Nikolić" će biti poprište ovog značajnog sportskog događaja, što će sigurno dodatno motivisati naše tenisere da pruže vrhunske partije.

Osim svojih sportskih dostignuća, Novak Đoković i dalje privlači pažnju javnosti kako svojim teniskim umećem, tako i svojim harizmatičnim nastupima van terena. Njegova popularnost i uticaj i dalje ostaju neosporni, a njegova podrška reprezentaciji Srbije uoči Dejvis kup duela dodatno je učvrstila njegov status sportske ikone.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading