UŽAS I VELIKA SRAMOTA! Skandalozan potez prema Novaku Đokoviću!

Autor:

Sport

05.09.2024

18:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sramno!

UŽAS I VELIKA SRAMOTA! Skandalozan potez prema Novaku Đokoviću!

Foto: www.profimedia.rs

U centru Beograda, na Dedinju, godinama je krasio mural posvećen najboljem srpskom teniseru Novaku Đokoviću. Ovaj mural je bio omiljena atrakcija među prolaznicima, a posebno među ljubiteljima tenisa i obožavaocima Đokovića. Na muralu je bio prikazan Novak sa prepoznatljivim pozdravom ka publici, uz poruku koja je stajala na zidu, a u srcu murala je bio broj jedan, simbolizujući status najboljeg igrača.

Mural je predstavljao simbol srpskog uspeha i ponosa, ističući Đokovićevu izuzetnu karijeru i doprinos sportu. Bio je to omiljeni motiv za fotografisanje među posetiocima Beograda, ali i turistima iz celog sveta.

Nažalost, ovaj simbol je nedavno uništen, ostavljajući prazninu među ljubiteljima tenisa i poklonicima Đokovića. Uništenje murala izazvalo je negodovanje javnosti, a mnogi su izrazili žaljenje zbog gubitka ovog kulturnog i umetničkog dela.

Novak Đoković je ostavio neizbrisiv trag u svetskom tenisu, osvojivši brojne titule i postavši jedan od najuspešnijih tenisera svih vremena. Njegov doprinos sportu i promociji Srbije širom sveta je nemerljiv, a uništenje murala neće umanjiti značaj njegovog nasleđa.

Murali posvećeni poznatim ličnostima često imaju značajnu ulogu u lokalnoj zajednici. Oni predstavljaju inspirativne simbole i podsećaju na dostignuća i vrednosti koje pojedinci predstavljaju. Uništenje ovog murala predstavlja gubitak ne samo za ljubitelje tenisa, već i za celu zajednicu koja je uživala u lepoti i simbolici ovog umetničkog dela.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (1)

Loading
Sofija

05.09.2024 18:54

Opozicija čuda radi. Sramota.