JELENA OKONČALA RASPRAVU, NOVAK JE NAJBOLJI I TAČKA: Supruga dokazala da je Đoković bez premca

Autor:

Sport

10.09.2024

09:27

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Sada nema dileme, sve je crno-na belo kao dokaz zašto je Nole najbolji danas i u istoriji.

JELENA OKONČALA RASPRAVU, NOVAK JE NAJBOLJI I TAČKA: Supruga dokazala da je Đoković bez premca

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković je najbolji teniser svih vremena i tačka. Godinama se već vodi polemika ko je najbolji teniser svih vremena, da li Nole, Rodžer Federer ili Rafael Nadal. A onda se Švajcarac penzionisao sa negativnim skorom protiv Srbina i sa znatno manje rekorda, a sva je prilika da će istu sudbinu doživeti i Španac.

A onda je Srbin ušao u duele sa nekim novim klincima. I sada kada Novaku ne ide najbolje mnogi se trude da dokažu kako će Karlos Alkaraz i Janik Siner jednog dana biti bolji od njega. Pritom je Siner dao sebi za pravo da prokomentariše kako Đoković nije GOAT. Svima njima je Jelena Đoković zapušila usta. Ona je na Instagramu objavila statistički podatak koji dokazuje da Đokoviću sada nema ravnog.

Naime, gospođa Đoković je objavila međusobni skor Novaka protiv top 20 tenisera. Odmah je jasno da niko od njih nema pozitivan skor sa Srbinom.

Republika

Foto: instagram.com/jelenadjokovicndf

Ovo sve govori

 

Tako Novak protiv Sinera i Alkaraza ima pozitivan skor 4-3, a ima i pobede protiv svih iz top 20 sa kojima se sastajao samo jednom. Za razliku od njih, teniser sa kojima ima mnogo više susreta vuku i mnogo veće traume. Tako je Cicipas na skoru 12-2, Medvedev na 10-5, a Dimitrov na 12-1. Museti je 7-1, a Rud na 5-1. Od onih igrača koji ne znaju za pobedu protiv Novaka najgore je prošao Fric sa svim devet poraza, dok je tek Hurkač na 7-0 za Novaka.

Imajući sve ovo u vidu, ostaje da se vidi kako će Novak uspeti da odoli izazovima u duelima sa mladim lavovima, odnosno da li će uspeti da zadrži pozitivan skor protiv najvećih rivala današnjice.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading