MNOGI SU SE PITALI ZAŠTO IH NEMA NA NOVAKOVIM MEČEVIMA! Evo gde se nalaze Jelena Đoković i njena deca! (FOTO)

Autor:

Sport

30.08.2024

09:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as igra protiv Alekseja Popirina za plasman u četvrto kolo US opena.

MNOGI SU SE PITALI ZAŠTO IH NEMA NA NOVAKOVIM MEČEVIMA! Evo gde se nalaze Jelena Đoković i njena deca! (FOTO)

Foto: Tanjug/AP

Novak Đoković

Dok Novak Đoković nastavlja sa takmičenjem na US openu, njegova supruga Jelena provodi vreme sa njihovom decom - sinom Stefanom i ćerkom Tarom.

U jednom nežnom trenutku, dok su šetali, Jelena je bila dirnuta prizorom njihovih senki na podu, shvatajući koliko brzo deca rastu. Njihov porodični trenutak bio je ispunjen emocijama, a Jelenina reakcija na ovaj prizor izazvala je suze radosnice.

Dok je Jelena uživala sa decom Stefanom i Tarom, Novak se pripremao za naredni meč protiv Alekseja Popirina iz Australije, koji je zakazan za noć između petka i subote od 1 čas iza ponoći. Iako je fokusiran na turnir, Novakova porodica je uvek u njegovom srcu, a podrška koju mu pružaju daje mu dodatnu motivaciju i snagu.

Foto: printscreen

Stefan, Jelena i Tara Đoković


Ovaj prizor Jelenine emotivne reakcije i porodične idile predstavlja jedan od retkih trenutaka kada javnost može videti intimne detalje iz života jedne od najpoznatijih teniskih porodica.

Iza svakog uspešnog sportiste stoji snažna podrška, a u slučaju Novaka Đokovića, ta podrška dolazi od njegove supruge Jelene i dece. Dok Nole briljira na terenu, njegova supruga se trudi da omogući deci srećno i ispunjeno detinjstvo, što je takođe ključni deo njihovog uspeha.


Novakov fokus na terenu i Jelenina posvećenost porodici predstavljaju inspirativan primer balansiranja između profesionalnog i porodičnog života. Njihova sinergija pokazuje kako je moguće ostvariti uspeh u karijeri, istovremeno negujući snažne porodične veze.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading