SABALENKA UDARA JAČE OD ĐOKOVIĆA I SINERA ZAJEDNO! US open prikazao statistiku - rezultati su SULUDI! (FOTO)

Autor:

Sport

31.08.2024

22:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ona je izvanredna.

SABALENKA UDARA JAČE OD ĐOKOVIĆA I SINERA ZAJEDNO! US open prikazao statistiku - rezultati su SULUDI! (FOTO)

Foto: Profimedia

Beloruska teniserka Arina Sabalenka je nedavno postigla impresivan podatak koji je privukao pažnju teniske javnosti. Naime, Sabalenka je uspela da ostvari veću prosečnu brzinu forhend udaraca sa velikim spinom od nekih od najboljih muških tenisera današnjice. Ovaj podatak je zabeležen tokom njenog učešća na US Openu, gde se plasirala u osminu finala.

Prosečna brzina Sabalenkinog forhend udarca iznosila je 129 kilometara na čas, što je nadmašilo brzine nekih od najboljih muških tenisera. Karlos Alkaraz je zabeležio brzinu od 127 km/h, Janik Siner 126 km/h, a čak i svetski broj jedan Novak Đoković je zaostajao sa brzinom od 122 km/h. Ova neobična činjenica dodatno je istakla Sabalenkinu izuzetnu snagu i veštinu na terenu.

Sabalenka je uspela da se plasira u osminu finala gde će se susresti sa Elise Mertens. Ukoliko pobedi, potencijalna rivalka u četvrtfinalu biće pobednica iz duela Ženg - Vekić. Ovaj podatak dodatno potvrđuje njenu izvanrednu formu i ambiciju da ostvari zapažen rezultat na ovogodišnjem US Openu.

 

Ovaj neverovatan podatak o Sabalenkinim udarcima dodatno je učvrstio njen status jedne od najboljih teniserki današnjice i izazvao veliko interesovanje za njen dalji nastup na US Openu. S obzirom na dosadašnje rezultate i neverovatnu brzinu udaraca, Sabalenka definitivno zaslužuje pažnju teniske publike širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading