NOLE JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKVA JE LJUDSKA GROMADA: Đoković poslao snažnu poruku paraolimpijcima!

Autor:

Sport

09.09.2024

13:58

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Lep potez Novaka.

NOLE JOŠ JEDNOM POKAZAO KAKVA JE LJUDSKA GROMADA: Đoković poslao snažnu poruku paraolimpijcima!

Foto: www.profimedia.rs

Osvojio je Novak Đoković toliko čekano zlato na Olimpijskim igrama, a nakon odmora nije uspeo da ponovi uspeh sa US Opena od prošle godine. Srbin je ispao u trećem kolu, ali će ubrzo ponovo obući majicu Srbije i zaigrati u Dejvis kupu protiv Grčke.

Nakon osvajanja zlatne medalje na Olimpijskim igrama, Novak Đoković je odlučio da iskoristi vreme za odmor i pripreme za naredne izazove. Iako nije uspeo da ponovi prošlogodišnji uspeh na US Openu, fokusira se na nadolazeći Dejvis kup protiv Grčke.

Pored priprema za Dejvis kup, Đoković je iskoristio svoj uticaj na društvenim mrežama kako bi uputio čestitke srpskim paraolimpijcima na njihovim izvanrednim uspesima na Paraolimpijskim igrama u Tokiju. Sa povratkom sportista iz Pariza, Srbija je ukupno osvojila šest odličja, što je izuzetno postignuće za našu zemlju.

- Čestitke našim paraolimpijcima. Hvala vam - naveo je Nole.

Foto: Printscreen

Nole pokazao kakva je veličina

Novak Đoković ima jasne planove za nastavak sezone, uključujući učešće na Mastersu u Šangaju i Parizu. Cilj mu je da skupi dovoljan broj bodova kako bi se plasirao na Završni masters u Torinu. Đoković je pokazao da je spreman da se suoči sa izazovima i da se vraća na teren sa istim entuzijazmom i odlučnošću kao i pre. Srbija će sa nestrpljenjem pratiti njegove nastupe u narednim takmičenjima, a Dejvis kup susret protiv Grčke će biti prilika da još jednom pokaže svoje majstorstvo na teniskom terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading