NOVAK DONEO POTPUNO NEOČEKIVANU ODLUKU: Nole začudio sve ovim potezom!

Autor:

Sport

07.09.2024

21:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Đoković igra na ovom turniru.

NOVAK DONEO POTPUNO NEOČEKIVANU ODLUKU: Nole začudio sve ovim potezom!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, navodno planira da se pojavi na egzibicionom turniru u Meksiko Sitiju krajem ove godine. Nakon ranijeg završetka takmičenja na Ju-Es openu, Đoković bi mogao da se pridruži listi svetskih teniskih zvezda koje su učestvovale na "Monumental Plaza del Toros" egzibiciji.

Iako se već duže vreme nije takmičio u Meksiku, Novak Đoković ima priliku da se vrati na teniski teren u ovoj zemlji posle sedam godina. Njegovo poslednje učešće bilo je 2017. godine na turniru u Akapulku, gde je odigrao tri meča pre nego što je eliminisan u četvrtfinalu od strane Nika Kirjosa.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Nakon osvajanja zlatne olimpijske medalje, Novak Đoković deluje rasterećenije nego ikad pre. Njegova odluka da se pojavi na egzibicijama u Meksiku i Argentini sugeriše da želi da iskoristi priliku za dodatnim takmičenjem i zabavom pre kraja takmičarske sezone.

Iako još uvek nema zvaničnih informacija o protivnicima, očekuje se da bi Novak mogao da se suoči sa starim rivalom i prijateljem, Huanom Martinom del Potrom, na egzibiciji u Argentini. Takođe, postoje spekulacije o mogućoj mini turneji po Centralnoj i Južnoj Americi, koja bi mogla da obuhvati više egzibicija i pruži Novaku dodatnu priliku za takmičenje i interakciju sa publikom.

Đoković još uvek privlači pažnju javnosti svojim sportskim dostignućima i aktivnostima van terena. Njegovo učešće na egzibiciji u Meksiko Sitiju i potencijalnoj mini turneji po Americi svakako će izazvati interesovanje ljubitelja tenisa širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading