SINER NA UDARU ZBOG POLJUPCA: Osvojiš US open, sačeka te prelepa devojka, a ti uradiš to (VIDEO)

Autor: Republika/ M.B.

Sport

09.09.2024

10:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Hladnije od Rusije!

SINER NA UDARU ZBOG POLJUPCA: Osvojiš US open, sačeka te prelepa devojka, a ti uradiš to (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Janik Siner je pobedom obeležio poslednji grend slem u godini, što se moglo očekivati s obzirom da su njegova dva najveća protivkandidata ispala u prvoj nedelji turnira. US open je po prvi put video Italijana na tronu nakon pobede protiv Tejlora Frica 3:0.

Pored ovakvog uspeha, Siner je naišao na kritike na društvenim mrežama povodom emotivnog momenta između njega i njegove devojke, atraktivne Ruskinje i poznate teniserke Ane Kalinskaje, koja ga je dočekala na tribinama nakon pobede. Janik je po završteku meča prišao svom boksu, zagrlio i poljubio svoju devojku, koja je uvek tu da ga podrži i da zajedno s njim deli radost. Međutim, poljubac koji je Siner dobio kao nagradu naveo je obožavatelje tenisa da se zapitaju kolika je njihova ljubav zapravo.

Naime, kako pratioci ovog sporta izjavljuju na društvenim mrežama, među njima nije bilo nikakve hemije, a zagrljaj i poljubac koji su podelili bio je potpuno hladan.

 

 

Janik i Ana se zabavljaju već nekoliko meseci, a ovaj emotivni trenutak na US openu svedoči o tome kako njihova veza izgleda. Kontinuirana i međusobna podrška je svakako tu, i ona možda više govori o tome nego jedan ravnodušan zagrljaj.

Podsetimo, Janik je dva puta bio pozitivan na doping testu, zbog čega je u svetu tenisa ustupila velika drama, što ga je dovelo u centar pažnje i podvrgnulo mnogobrojnim oštrim kritikama. Dok ovaj haos traje, Ana ne napušta njegovu stranu i sa njim, pored radosti, deli i poteškoće.

S druge strane, Kalinska je svoje učešće na US openu završila u trećem kolu porazom od Beatris Hada Maje i trenutno je 14. na WTA listi.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading