SINER SE POMIRIO SA SUDBINOM NA US OPENU! Italijan se oglasio nakon DOPING skandala - Kakvo OLAKŠANJE, što je SVE izašlo na VIDELO!

Autor:

Sport

26.08.2024

16:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegove reči odjekuju teniskim svetom.

SINER SE POMIRIO SA SUDBINOM NA US OPENU! Italijan se oglasio nakon DOPING skandala - Kakvo OLAKŠANJE, što je SVE izašlo na VIDELO!

Foto: Tanjug/AP

Italijanski teniser Janik Siner bio je glavna tema razgovora uoči početka US Opena, zbog nedavnih pozitivnih doping testova. Ovaj talentovani sportista izjavio je da nema velika očekivanja od poslednjeg grend slema u sezoni, ističući da mu je prioritet da se fokusira na igru i da povrati poverenje javnosti.

Siner je istakao da nije došao na US Open sa velikim očekivanjima, te da je osetio olakšanje kada su se stvari rasvetlile. 

Nisam došao na US Open sa velikim očekivanjima. Osetio sam olakšanje kada se sve završilo, kada je izašlo na videlo. Svestan sam da će mi trebati vremena da se moja reputacija resetuje, da ljudi perfektno shvate šta se desilo - rekao je Siner.

Ističući da želi da se fokusira na turnir, Siner je izrazio svoju želju da ostavi skandal iza sebe i da se posveti igri.

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner nije slutio šta ga čeka

- Želim što pre da sve to ostavim iza sebe i da se fokusiram na turnir. Ni u Sinsinatiju nisam imao velika očekivanja ali sam uspeo da pobedim. A moja očekivanja ovde su zaista mala. Potrebno mi je vreme da vratim psihološku stabilnost, a moje telo i dalje nije u perfektnom stanju. Svaka pobeda bi za mene sada bila pozitivna, moram korak po korak da rekonstruišem moju igru - poručio je Janik Siner.

Siner je poručio da svaka pobeda za njega sada predstavlja pozitivan korak napred, ističući da mora korak po korak da rekonstruiše svoju igru. Ova izjava odražava njegovu spremnost da se bori i da se vrati na vrhunski nivo, uprkos izazovima koje je nedavno doživeo.

Janik Siner se suočava sa teškim izazovima, ali njegova iskrenost i odlučnost da se izbori sa njima ukazuju na njegovu snagu i predanost. Publika će sa nestrpljenjem pratiti njegove nastupe na US Openu, nadajući se da će mladi teniser uspeti da prebrodi teškoće i ostvari uspeh na terenu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading