NADAL OSVOJIO TROFEJ, ALI NE U TENISU: Evo kojim sportom se sada bavi Bik sa Majorke

Autor:

Sport

09.09.2024

08:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Udaranje mu i dalje dobro ide, samo je promenio rekvizit.

NADAL OSVOJIO TROFEJ, ALI NE U TENISU: Evo kojim sportom se sada bavi Bik sa Majorke

Foto: Profimedia

Rafael Nadal, poznati španski teniser, poslednji put je osvojio trofej u tenisu 2022. godine, kada je trijumfovao na Rolan Garosu. Međutim, poslednjih meseci, Nadal se istakao i na golf terenu. Nakon poraza od Novaka Đokovića na Olimpijskim igrama i odsustva sa US opena, Rafa se okrenuo golfu, gde je postigao zapažene rezultate.

Na golf turniru na Majorci, Nadal se takmičio sa 74 igrača i uspeo da osvoji turnir sa skorom od 35. Ovo nije prvi put da Nadal pokazuje svoje umeće u golfu, a ovaj trijumf dodatno potvrđuje njegovu veštinu i talenat i van teniskog terena.

 

 


Iako se mesecima spekuliše o mogućem povlačenju iz tenisa, Nadal još uvek nije spreman da zatvori vrata svojoj teniskoj karijeri. Nakon operacije kuka prošlog leta, Nadal se borio sa povredama, ali ističe da ne želi da donese konačnu odluku o povlačenju. Izjavio je da i dalje uživa u tenisu i da želi da vidi kako će se osećati nakon što se potpuno oporavi od povrede.

Rafael Nadal će uskoro ponovo zaigrati tenis na egzibicionom turniru Lejver kupu, koji će se održati u Berlinu od 20. do 22. septembra. Ovo će biti prilika da ljubitelji tenisa još jednom vide Nadala na terenu i uživaju u njegovoj igri.

Nadalova neizvesna teniska budućnost i njegova izvanredna veština na golf terenu svakako će privući pažnju javnosti i ljubitelja sporta širom sveta. Ostaje da vidimo kako će se razvijati Nadalova karijera i da li će i dalje briljirati kako na teniskom, tako i na golf terenu.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading