JAKE REČI NOVAKA POSLE PADA NA ATP LISTI: Đoković dokazao da je gromada od čoveka

Autor:

Sport

09.09.2024

08:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Najveći rival je sigurno ostao bez teksta.

JAKE REČI NOVAKA POSLE PADA NA ATP LISTI: Đoković dokazao da je gromada od čoveka

Foto: Profimedia

Janik Siner je ostvario veliki uspeh osvajanjem grend slem trofeja na US openu, pobedivši Tejlora Frica u finalu. Ovaj trijumf nije samo donelo Sineru veliku radost, već je imao i značajan uticaj na promene na teniskoj ATP listi. Siner je zadržao prvo mesto na vrhu, dok je Novaka Đokovića spustio na četvrtu poziciju.

Novak Đoković je pokazao svoju sportsku veličinu čestitajući Janiku Sineru na osvojenom grend slem naslovu. Đoković je izrazio svoje divljenje prema Sineru kroz poruku na društvenim mrežama, ističući značaj njegovog uspeha i poželeo mu da uživa u pobedi sa svojim timom i porodicom pre nego što se vrati na teren.

Republika

Foto: Tanjug

Siner osvojio US open

- Bravo, Janik - napisao je Đoković uz emotikone trofeja, aplauza i italijanske zastave kao komentar na Sinerovu objavu na Instagramu:

- Neverovatno je osvojiti svoj drugi grend slem naslov ovde nakon sjajne dve nedelje. Hvala vam na podršci, mnogo mi znači. Volim ovaj sport i znači mi sve, vreme je da uživam u ovom trenutku sa timom i porodicom pre nego što se vratim na posao za kraj godine. Rad nikada ne prestaje, nastavljam da se borim - napisao je Siner.

Pored čestitki upućenih Janiku Sineru, Novak Đoković se oglasio i sa čestitkom za Arinu Sabalenki, koja je trijumfovala u ženskoj konkurenciji. Pozdravljajući je nadimkom "tigrice", Đoković je pokazao svoju podršku i divljenje prema uspehu Beloruske teniserke.

- Bravo, tigrice! - napisao je Đoković.

Zatim je čestitao i Tejloru Fricu na prvom grend slem finalu.

- Čestitam ti na sjajnom turniru i prvom Grend slem finalu - poručio je Nole Amerikancu.

Novak Đoković je još jednom pokazao svoju veličinu kao šampion, kako kroz reči podrške upućene kolegama, tako i kroz svoje prisustvo na društvenim mrežama gde je delio radost i čestitao na uspesima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading