TO MU JE ODUZELO SNAGU! Oglasio se britanski teniser i otkrio razloge ranog ispadanja Đokovića sa US opena!

Autor:

Sport

01.09.2024

08:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole iznenadio sve i ranije završio turnir.

TO MU JE ODUZELO SNAGU! Oglasio se britanski teniser i otkrio razloge ranog ispadanja Đokovića sa US opena!

Foto: Profimedia

Britanski teniser, Džek Drejper, izrazio je svoje mišljenje o ispadanju Novaka Đokovića i Karlosa Alkaraza sa turnira US open. On je istakao da su Olimpijske igre imale značajan uticaj na njihovo takmičenje u Njujorku. Drejper je naglasio da je čudno što su završili takmičenje, s obzirom da su obojica igrali finale Olimpijskih igara.

Smatra da je borba za medalju emotivno ispraznila ove vrhunske tenisere, oduzimajući im mnogo snage. Posebno je istakao da je prolazak kroz taj proces veliki izazov, te da je nakon toga usledio odmor i dolazak na US open.

Foto: Instagram.com/usopen

Novak Đoković

- Čudno je da su završili takmičenje, Njih dvojica su igrali finale Olimpijskih igara. Mislim da im je to oduzelo mnogo snage, sama borba za medalju, za zlato ih je emotivno ispraznili. Novaku je to bio najveći cilj, prolazak kroz taj proces je veliki izazov, posle je usledio odmor i dolazak ovde -rekao je Drejper.

Takođe, britanski teniser je istakao slično mišljenje i po pitanju mladog španskog tenisera, Karlosa Alkaraza.

Foto: Tanjug/AP

Karlos Alkaraz

- Isto važi i za Karlosa. On je uradio mnogo toga ove godine, osvojio je Rolan Garos i Vimbldon. Nisam iznenađen što se verovatno osećaju umorno i emotivno iscrpljeno. Gledao sam oba meča i mislim da je Botik (Van De Zandshulp) odigrao na jako visokom nivou protiv Alkaraza - naveo je Britanac.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading