BRUTALNO IZDANJE ANE IVANOVIĆ! Bivša teniserka zapalila društvene mreže! Sve pršti! (FOTO)

Autor:

Sport

02.09.2024

09:01

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Još uvek je u formi!

BRUTALNO IZDANJE ANE IVANOVIĆ! Bivša teniserka zapalila društvene mreže! Sve pršti! (FOTO)

Foto: Instagram/anaivanovnic

Bivša teniserka, Ana Ivanović, privukla je veliku pažnju javnosti svojim letnjim izdanjem na grčkim plažama. Sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom i njihovom decom, Ana uživa u odmoru i redovno obraduje pratioce na društvenim mrežama sa fotografijama iz Grčke.

Ovoga puta, Ana se po prvi put pojavila u izazovnijim izdanjima, što je izazvalo veliko interesovanje javnosti. Fotografije u bikiniju i providnoj haljini oduševile su pratioce, a posebno je pažnju privukla Anina savršena linija koja je došla do izražaja. Pored toga, Ana je sa svojim pratiocima podelila trenutke u kojima uživa pored vode, čitajući knjigu i meditirajući.


- Smeh, meditacija i čitanje - poručila je Ana.


Ana je nedavno proslavila 8. godišnjicu braka sa Bastijanom Švajnštajgerom, sa kojim ima troje dece. Njihova porodična idila na grčkim plažama privukla je pažnju javnosti, pokazujući da uspešni sportisti i dalje uživaju u svojoj ljubavi i porodičnom životu.

Uz ove letnje fotografije, Ana Ivanović je još jednom pokazala svoju prirodnu lepotu i vitalnost, ostavljajući svoje pratioce očarane njenim letnjim avanturama. Pored letnjih fotografija, Ana se oglasila i povodom uspeha Novaka Đokovića, čestitajući mu na osvojenoj zlatnoj medalji. Ovo je pokazalo da Ana i dalje prati sportska dešavanja i da podržava svoje kolege u tenisu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading