ŠARAPOVA POTPUNO ZBUNJENA! Evo kako je reagovala, kamere sve snimile! (VIDEO)

Autor:

Sport

06.09.2024

17:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

A ovaj odgovor je potpuno iznenadio njene pratioce.

ŠARAPOVA POTPUNO ZBUNJENA! Evo kako je reagovala, kamere sve snimile! (VIDEO)

Foto: Printscreen/Instagram/mariasharapova

Marija Šarapova

Glamurozna teniska ikona, Marija Šarapova, ponovo je privukla pažnju kada je primećena na US openu. Kamere su uhvatile legendarnu Ruskinju na tribinama tokom polufinalnog meča između Arine Sabalenke i Eme Navaro, gde je delovala kao da plače. Šarapovin očajni izraz lica izazvao je lavinu komentara od strane fanova na društvenim mrežama, što je navelo rusku zvezdu da odgovori komentarom koji je obradovao njene pratioce.

- Izgledam kao da sam upravo promašila drugi servis na brejk lopti i videla reakciju svog trenera - napisala je Šarapova, uz smeh.

 

 


Iako je doživela emotivni trenutak na US openu, Šarapova i dalje ostaje oličenje gracioznosti i upornosti. Sa pet osvojenih Grend slem titula i ukupno 36 trofeja na WTA turu, držala je prvo mesto na svetu u tenisu tokom značajnog perioda. Njeni impresivni prihodi samo od nagradnog novca sa turnira iznose otprilike 40 miliona dolara, čime je postala četvrta najplaćenija ženska teniserka u istoriji tenisa.

Trenutno živeći u Kaliforniji, Šarapova i dalje očarava fanove svojim podvizima van teniskog terena. Njen prelazak sa sjajne teniske karijere na život u Zlatnoj državi odražava njenu sposobnost prilagođavanja i odlučnost da istražuje nove prilike.

Uticaj Šarapove prevazilazi teniski svet, s obzirom da se upustila u različite poslovne poduhvate, uključujući uspešan brend slatkiša, Sugarpova. Njena sposobnost da se bez problema prebaci sa uspešne sportske karijere na višestrane preduzetničke poduhvate svedoči o njenoj neumornoj volji i poslovnom umeću.

Dok Marija Šarapova prolazi kroz sledeće poglavlje svog života, njeno prisustvo na US openu služi kao podsetnik na njen neumorni uticaj na svet tenisa i šire. Dok su kamere uhvatile prolazni trenutak emocija, Šarapovino nasleđe i dalje inspiriše fanove širom sveta, potvrđujući njen status kao jedne od najzanimljivijih i najuticajnijih ličnosti u istoriji sporta.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading