PRVI PUT POSLE SKANDALA O DOPINGU! Siner sve PRIZNAO, pa brutalno ODGOVORIO Kirjosu!

Autor:

Sport

30.08.2024

07:55

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Italijan otvorio dušu.

PRVI PUT POSLE SKANDALA O DOPINGU! Siner sve PRIZNAO, pa brutalno ODGOVORIO Kirjosu!

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner

Vodeći teniser ATP liste, Janik Siner iz Italije, suočio se sa problemima, pred start US opena. Italijan je dva puta pao na doping kontroli, ali je prošao samo sa novčanom kaznom.

O tome je odlučio prvi put da progovori:

- To je bio čudan momenat. Očigledno da ne želim da govorim sada o tome. Pokušavamo da shvatimo ko bi bio najbolja opcija u ovom trenutku. Nije lako naći nekog usred sezone, kondicionog trenera i fizioterapeuta. Pokušaćemo da nađemo najbolje ljudi, pa ćemo videti. Nadam se već posle US opena - rekao je Siner.

Foto: Instagram.com/janniksin

Janik Siner

Velike kritike na njegov račun stigle su od Nika Kirjosa, ništa blaži nisu bili Kanađanin Denis Šapovalov i Amerikanac Tenis Sandgren.

- Ne znam. Ne želim da odgovorim na to što je rekao. Svi imaju slobodu da kažu šta misle i to je okej. Ako je tako, videćemo. Biće drugačije, ali ne znam. Ne znam šta da kažem. Ako kažem sada nešto, onda bi mogla da postoji reakcija, jer živimo u ovom momentu. Opušten sam. Neko sam ko zaboravlja brzo. Svi su slobodni da kažu sve, tako je kako jeste.

Zvižducima je dočekan u prvom meču, ali naglašava da ga sve to čini jači:

- Shvatite ko vam je prijatelj, a ko nije. Sve je to stvar odrastanja, zar ne? Ne bih želeo nikom ovakvo iskustvo, ovo je drugačije iskustvo, ali shvatite da postoji život i izvan tenisa koji je bitniji od toga što radimo, jer naša dnevna rutina je da udaramo lopticu i da idemo u teretanu. Vidim bolesne ljude, razne stvari mi prolaze kroz glavu. Tenis je veliki za mene zato što mi je pokazao šta sam kao osoba i koliko je sport bitan. Ali, postoji život izvan tenisa koji je mnogo bitniji. Pokušavam da ostanem zdrav i da se okružim dobrim ljudima. To mi je najvažnije. Na terenu pokušam da dam sve od sebe. Pokušavam da se borim i da publika uživa - zaključio je Janik Siner.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading