LEPOTICA OBJAVILA LJUBAV NOVAKU, ŠTA LI ĆE REĆI JELENA: Rumunka luda za Noletom i to ne krije

Autor:

Sport

03.09.2024

10:59

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Andrea Prisakariju je već dolazila i u Beograd.

LEPOTICA OBJAVILA LJUBAV NOVAKU, ŠTA LI ĆE REĆI JELENA: Rumunka luda za Noletom i to ne krije

Foto: instagram.com/iamprisacariuandreea

Andrea Prisakariju

Novak Đoković ima armiju navijača širom sveta i veliko poštovanje kolega, a pojedinci se ne suzdržavaju da mu direktno objave ljubav. Upravo to je uradila prelepa Rumunka Andrea Prisakariju, inače i sama teniserka.

Ona je postala poznata ne samo po svojim sportskim veštinama, već i po svojoj otvorenoj podršci Novaku Đokoviću. Sa svojim atraktivnim izgledom i strašću prema tenisu, privukla je veliki broj navijača širom sveta, a posebno iz Srbije zbog svoje ljubavi prema najboljem srpskom teniseru. Na nedavnom gostovanju na rumunskoj televiziji, Andrea je otkrila da, uprkos svojoj otvorenoj podršci, lično nije upoznala Novaka Đokovića.

Republika

Foto: www.profimedia.rs

Nije mu lako: Novak Đoković

- Ne. Nismo se upoznali. To je ljubav na daljinu - izjavila je Andrea uz osmeh.

Njen iskreni odgovor izazvao je oduševljenje među Novakovim navijačima, koji su joj putem društvenih mreža izrazili podršku i uverenje da će se njihov susret sigurno dogoditi u bliskoj budućnosti. Andrea Prisakariju stekla je veliku popularnost među srpskim navijačima zahvaljujući svojoj strastvenoj podršci Novaku Đokoviću. Redovno je komentarisala Novakove mečeve na društvenim mrežama, delila snimke njegovih poteza i proslava sa peharom, čime je osvojila simpatije mnogih ljubitelja tenisa u Srbiji.

Interesantno je da je Andrea svojevremeno posetila Beograd, gde je prisustvovala večitom derbiju između Crvene zvezde i Partizana. Njen boravak u srpskoj prestonici dodatno je povećao njenu popularnost među srpskim navijačima, dok su je mnogi dočekali sa oduševljenjem i podrškom.


Andrea Prisakariju, popularna rumunska teniserka, svojom otvorenom podrškom Novaku Đokoviću osvojila je srca mnogih navijača širom sveta, a posebno u Srbiji. Njen odgovor o "ljubavi na daljinu" sa Novakom izazvao je veliko interesovanje javnosti, dok se mnogi nadaju da će se njihov susret dogoditi u bliskoj budućnosti. Samo je pitanje šta na to ima da kaže Novakova supruga Jelena?!

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading