KAKO VAS NIJE SRAMOTA VIŠE?! Novi napad na Noleta -Pokušao da ispadne duhovit, a ispao je SMEŠAN!

Autor:

Sport

01.09.2024

19:43

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Neslana šala.

KAKO VAS NIJE SRAMOTA VIŠE?! Novi napad na Noleta -Pokušao da ispadne duhovit, a ispao je SMEŠAN!

Foto: Tanjug/AP

Nakon šokantne eliminacije Novaka Đokovića u 3. kolu US opena, svet je zauzet raspravama o njegovom neuspehu. Među mnogobrojnim kritičarima našao se i britanski novinar Metju Lambert, čiji su komentari izazvali dosta pažnje.

Lambert je pokušao da iskoristi duhovit pristup u svom tekstu objavljenom na Dejli Mejlu, ali je njegova šala ostavila veoma mlak utisak. 

- Samo 24 sata nakon što je princ Karlos oboren sa svog mesta, kralj Novak je svrgnut sa prestola. Od kada su nas Britance izbacili 1776. godine, Amerika se nije tako grubo odrekla kraljevske porodice. Pošto je branilac titule ispao u trećem kolu, šokiran Aleksejem Popirinom, ovaj US open odjednom se čini kao ujednačen turnir. Često je tako ovde u Njujorku, sa igračima koji stižu do poslednjeg grend slem sezone u različitim stanjima iscrpljenosti i zapuštenosti. Đoković je bio senka svoje nekadašnje veličine, a u Popirinu se suočio sa protivnikom koji ga je vodio blizu ivice i na Australijan openu i na Vimbldonu ove godine - istakao je Lambert. 

Lambert je dodatno istakao da su igrači često iscrpljeni i zapušteni kada stižu do poslednjeg Grend Slem turnira sezone. Đoković je bio senka svoje nekadašnje veličine, a uspeh Alekseja Popirina nad njim ukazuje na to da je Đoković bio suočen sa protivnikom koji ga je doveo do ivice ne samo na US Openu, već i na Australijan Openu i Vimbldonu ove godine.

Ovaj Đokovićev poraz će sigurno ostaviti traga u teniskom svetu, a reakcije i komentari novinara poput Lamberta samo doprinose široj diskusiji o tome šta je dovelo do ovakvog ishoda na Ju-Es Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading