OVO JE MASLO SERENE VILIJAMS! Rubljev doživeo PEH zbog teniserke, a onda se oglasio njegov RIVAL - "Dala mi je SAVET pre meča!"

Autor:

Sport

02.09.2024

19:44

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njena pojava na meču je bila presudna.

OVO JE MASLO SERENE VILIJAMS! Rubljev doživeo PEH zbog teniserke, a onda se oglasio njegov RIVAL - "Dala mi je SAVET pre meča!"

Foto: Tanjug/AP

Serena Vilijams

Bugarski teniser Grigor Dimitrov uspešno se plasirao u četvrtfinale US opena nakon što je ostvario pobedu u pet setova nad ruskim teniserom Andrejem Rubljovim rezultatom 3:2. Meč je protekao u dinamičnoj atmosferi, a zanimljivo je bilo prisustvo legendarne teniserke Serene Vilijams na tribinama, koja je pružila podršku Dimitrovu.

Jedna od najvećih teniserki svih vremena, Serena Vilijams, bila je prisutna na meču između Grigora Dimitrova i Andreja Rubljova. Iako su se nekada spekulisale romantične veze između Vilijamsove i Dimitrova, zvanična potvrda nikada nije stigla. Ipak, tokom meča je primećeno da je Serena pružila podršku Dimitrovu, što je izazvalo pažnju prisutnih. Posebno intrigantno bilo je to što je Dimitrov, u jednom trenutku meča, dobio podršku od Serene u vidu "stisnute pesnice", što je podiglo pitanje da li je njeno prisustvo moglo biti ključno za pobedu bugarskog tenisera.

Grigor Dimitrov je nakon meča istakao da ga prisustvo Serene Vilijams nije nerviralo, već naprotiv, da mu je pružila dobar savet pre meča.

- Iz nekog razloga nisam nervozan pred njom, dala mi je dobar savet pre meča, znam tačno šta trebam da radim, Iskreno, oduševila me je - rekao je Dimitrov kroz osmeh.

Grigor Dimitrov će se u narednoj fazi takmičenja sastati sa Frensisom Tijafoom, a navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak njegovog nastupa na US opena.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading