BOGDANOVIĆ U LOVU NA ZVEZDE: Evo šta radi kapiten Srbije pred početak sezone u NBA ligi!

Autor:

Sport

01.09.2024

12:23

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Bogdan se skroz opustio.

BOGDANOVIĆ U LOVU NA ZVEZDE: Evo šta radi kapiten Srbije pred početak sezone u NBA ligi!

Foto: www.profimedia.rs

Košarkaška reprezentacija Srbije osvojila je bronzu na Olimpijskim igrama u Parizu i pored fantastičnih partija. Definitivno ostaje velika žal poraz od Sjedinjenih Američkih Država u polufinalu kada su sudije umešale svoje prste i ostavili ''orlove'' bez finala ovog prestižnog takmičenja.

Dugo će se prepričavati dodela medalja i kako su naši reprezentativci stigli i odneli šou nakon finala. U nacionalnom timu definitivno vlada fantastična atmosfera dugi niz godina, a predvnodnik ove generacije jeste Bogdan Bogdanović koji i kapiten. On svojom energijom i igrama koje pruža doprinosi u velikoj meri reprezentaciji, a svi u ekipi dišu kao jedan, što je veoma bitno za uspeh.

Nakon svih ovih obaveza koje je imao Bogdanović je rešio da se maksimalno opusti i napuni baterije za novu takmičarsku godinu u NBA ligi. Bogdan se trenutno nalazi na letovanju i na svom instagram profilu objavioje fotografiju kako je ulovio morsku zvezdu, može se reći da zvezda lovu zvezdu. 

Pred Bogdanovića su veliki izazovi, a to je da pokuša da osvoji NBA ligu sa Atlantom, ali i novembarski prozor kvalifikacija za Evrobakset koji je na programu narednog leta. Bogdanović je i nedavno učestvovao na oproštajnom susretu Gorana Dragića gde je atmosferu bila fantastična. Biće zanimljivo videti kakvu sezonu će imati kapiten Srbije i da li će narednog leta konačno doći do zlatne medalje sa reprezentacijom.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading