NOVAK BOLJE DA JE PIO KAO LUD: Amerikanac nesvakidašnje govorio o Đokoviću

Autor:

Sport

02.09.2024

08:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Tijafo osvetio Noleta pa mu dao zlata vredan savet.

NOVAK BOLJE DA JE PIO KAO LUD: Amerikanac nesvakidašnje govorio o Đokoviću

Foto: Printscreen/Twitter/usopen

Novak Đoković

Američki teniser Frensis Tijafo šokirao je sve svojom izjavom nakon što je eliminisao Alekseja Popirina sa US opena, osvetivši tako Novaka Đokovića, kog je upravo Australijanac izbacio sa ovog grend slema. Tijafo je izneo zanimljive komentare o Đokoviću, izazivajući različite reakcije u teniskom svetu.

- Da budem iskren sa vama, meni je bilo neverovatno da je Novak uopšte došao u Njujork. Da sam ja na njegovom mestu i da sam osvojio olimpijsko zlato, ostao bih u Srbiji i pio kao lud - rekao je Amerikanac.

Republika

Foto: Tanjug/AP

Tijafo i Đoković


Tijafo je takođe istakao da mu se veoma dopada Novak Đoković i da se često šale zajedno. Ova izjava baca novo svetlo na odnos između dva tenisera i njihovu međusobnu interakciju van terena.

- Mnogo mi se sviđa taj tip. Stalno se šalimo. Nema potrebe da ga sad nešto žalim ili da mazim njegov ego zbog ispadanja ovde. Uradio je Novak sve u ovoj igri i to više puta - dodao je Frensis.

Pitanje koje se postavlja jeste da li je Novak trebalo da učestvuje na US openu ili je bilo bolje da je poslušao savet Frensisa Tijafoa. Ova tema je izazvala živu raspravu među ljubiteljima tenisa i pristalicama Đokovića, a različita mišljenja su se čula širom sveta.

Frensis Tijafo je svojom izjavom definitivno privukao pažnju javnosti i pokrenuo zanimljivu debatu o odlukama tenisera na velikim takmičenjima. Ostaje da vidimo kako će se dalje odvijati situacija, ali je sigurno da je njegova izjava izazvala burne reakcije i interesovanje javnosti.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading