MISLIM DA NEMA POTREBE DA PRIČAM O NJEMU! Američki teniser o Novaku: DA SAM ON, VEROVATNO BIH PIO KAO LUDAK!

Autor:

Sport

31.08.2024

11:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Frensis Tijafo nije štedeo reči hvale za Novaka Đokovića.

MISLIM DA NEMA POTREBE DA PRIČAM O NJEMU! Američki teniser o Novaku: DA SAM ON, VEROVATNO BIH PIO KAO LUDAK!

Foto: www.profimedia.rs

Američki teniser Frensis Tijafo imao je sreće u žrebu za osminu finala US opena, jer će se umesto Novaka Đokovića sastati sa Aleksejem Popirinom. Ipak, Tijafo nije propustio priliku da izrazi svoje divljenje prema srpskom teniseru. Tijafo je izjavio da obožava Novaka i da ga veoma poštuje kao tenisera. 

- Nole, mislim da nema potrebe da pričam o njemu. To je Novak, sve je uradio u ovoj igri. Neverovatno je da je još uvek ovde, da budem iskren. Da sam ja osvojio zlatnu medalju, verovatno bih ostao u Srbiji, kulirao i pio kao ludak! - nasmejao je novinare Tijafo posle pobede protiv Bena Šeltona (4:6, 7:5, 6:7, 6:4, 6:3).

Frensis Tijafo nije štedeo reči hvale za Novaka Đokovića, nazivajući ga "gladnim" šampionom zbog njegove neverovatne motivacije i želje za uspehom. 

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

 

Zato je tu gde jeste, zar ne? Sjajan momak. Stalno zbijamo šale. Zaista mi se sviđa taj momak. Ima 37 godina i želi da igra? To je ludilo, ali to je on - dodao je Tijafo.

Poraz od Alekseja Popirina na Ju-Es openu označio je Novakovu prvu ranu eliminaciju sa nekog grend slema od 2017. godine, kada je bio povređen i ispao u drugom kolu Australijan opena. Ovo je takođe prva sezona posle sedam godina da će Novak završiti bez osvojenog grend slema, a poslednji put se to desilo 2010. godine.

Uprkos ovom izazovu, Novak Đoković ostaje jedan od najvećih šampiona u teniskom svetu, sa 24 grend slema i 99 trofeja u karijeri. Njegova upornost i želja za uspehom i dalje ga čine jednim od najdominantnijih igrača u savremenoj teniskoj istoriji.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading