SKANDAL NA US OPENU! Cicipas se pretvorio u ZVER - uplašio je čak i svoju DEVOJKU! (VIDEO)

Autor:

Sport

01.09.2024

17:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ceo svet bruji.

SKANDAL NA US OPENU! Cicipas se pretvorio u ZVER - uplašio je čak i svoju DEVOJKU! (VIDEO)

Foto: Ap photo

Grčki teniser Stefanos Cicipas doživeo je iznenađujući poraz u prvom kolu US Opena, što je izazvalo šok i razočaranje među njegovim navijačima. Njegova forma na terenu poslednjih nedelja nije bila ni blizu onoga što se očekuje od njega, a poraz na ovom prestižnom turniru dodatno je pogoršao situaciju.

Cicipas nije krio svoje razočaranje nakon poraza, ističući da se oseća kao da nije ni blizu igrača kakav je nekada bio. Njegova izjava: "Ja sam ništa u odnosu na igrača kakav sam bio" jasno pokazuje koliko je frustriran trenutnom situacijom. Dodatno, Grk je pokazao svoju frustraciju slomivši reket na terenu, što je bio jasan simbol njegovih emotivnih previranja.

Nakon eliminacije u singlu, Cicipas je pokušao da se vrati na teren u miks dublu sa svojom devojkom Paulom Badosom. Međutim, ni tu se nije proslavio, a incident sa polomljenim reketa dodatno je uzdrmao njegovu partnerku. Paula Badosa se vidno prepala kada je videla reakciju svog partnera, što je dodatno naglasilo tenziju koja je pratila Cicipasa tokom ovog turnira.


Sada se postavlja pitanje šta je sledeći korak za Stefana Cicipasa. Da li će se povući i povući se iz javnosti kako bi pronašao svoj stari sjaj, ili će se boriti i pokušati da prevaziđe ovaj težak period? Publika i njegovi navijači ostaju u neizvesnosti, ali jedno je sigurno - Cicipas će morati da pronađe način da se vrati na put uspeha na teniskim terenima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading