POTPUNI KRAH! Srpski teniser eliminisan sa US opena!

Autor:

Sport

30.08.2024

11:18

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Završio je takmičenje u obe konkurencije.

POTPUNI KRAH! Srpski teniser eliminisan sa US opena!

Foto: Starsport

Novak Đoković i Miomir Kecmanović

Srpski teniser Miomir Kecmanović i Rus Roman Safijulin nisu uspeli da se plasiraju u drugo kolo US opena u konkurenciji dublova, nakon što su poraženi od belgijskog para Sandera Žila i Jorana Fligena.

Iako su pružili snažan otpor, meč je trajao dva sata i 17 minuta, rezultirajući konačnim skorom od 2:1 u korist belgijskog tanema.

Ovaj poraz je izbacio Kecmanovića i Safijulina iz daljeg takmičenja, dok će Žil i Fligen nastaviti svoj put, susrećući se u drugom kolu sa Hrvatom Mate Pavićem i Argentincem Marselom Arevalom.

Foto: www.profimedia.rs

Miomir Kecmanović

U istom takmičenju, srpska teniserka Nina Stojanović i njena partnerka Holanđanka Aranča Rus su takođe doživele poraz u prvom kolu, nakon što su izgubile od meksičko-ruskog para Đulijane Olmos i Aleksandre Panove.

Meč je bio izuzetno uzbudljiv, trajao je sat i 42 minuta, a rezultat je bio 6:0, 5:7, 6:1 u korist Olmos i Panove. Ovaj poraz znači da Stojanovićeva i Rusova završavaju svoje učešće na US openu, dok će se Meksikanka i Ruskinja boriti u drugom kolu protiv britansko-američkog para Heder Votson i Azije Muhamed.

Najbolji teniser svih vremena Novak Đoković svoj duel treće runde protiv Alekseja Popirina iz Australije igra u noći između petka i subote, sa početkom od jedan čas iza ponoći.

Ukoliko prođe dalje, Noletu će rival u četvrtom kolu biti pobednik američkog dvoboja, u kojem se sastaju Ben Šelton i Frensis Tijafo.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading