NIJE SVE TAKO CRNO! Doživeo PORAZ na US openu, a onda je usledila HIT scena na konferenciji - TENISER je sve NASMEJAO do SUZA! (VIDEO)

Autor:

Sport

31.08.2024

17:48

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nema mesta negativi.

NIJE SVE TAKO CRNO! Doživeo PORAZ na US openu, a onda je usledila HIT scena na konferenciji - TENISER je sve NASMEJAO do SUZA! (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Ben Šelton i Novak Đoković

Američki teniser Ben Šelton doživeo je poraz od sunarodnika Frensisa Tijafoa na US Openu u 3. kolu posle izuzetno napornog meča koji je trajao čak pet setova. Iako je Tijafo trijumfovao rezultatom 6:4, 5:7, 7:6, 4:6, 6:3, Šelton je pokazao sportski duh i korektnost i nakon meča na pres konferenciji iznenadio prisutne jednim zanimljivim potezom.

Nakon meča, teniser se javio na telefon na pres konferenciji, što je izazvalo osmeh kod prisutnih novinara i ostalih učesnika. 

- Izvinite, moj telefon... Hej, na pres konferenciji sam tata. U redu, zvaću te za nekoliko minuta - odgovorio je Šelton.

Iako je poražen, Ben Šelton je na pres konferenciji pokazao izuzetnu sportsku korektnost i podršku svom protivniku. Izrazio je zadovoljstvo zbog Tijafoovog uspeha i pohvalio njegov karakter, ističući da je važno pokazati poštovanje prema protivniku i biti srećan zbog njegovog uspeha.

- Moram da budem srećan zbog momka kao što je on, koji se uvek smeje, nikada nema negativan izraz lica, koji je omiljen u svlačionici, uvek se šali... Želeo sam da mu čestitam, naročito kada igra kako je igrao. Važno je da nekad pokažeš da možeš da budeš srećan zbog momka koji te je pobedio. Želeo sam da pobedim, ja sam ga pobedio u prošlosti, on se sjajno nosio sa tim. Bilo je sjajno okruženje i biti deo ovog meča, nisam želeo da imam negativan izraz lica na kraju i da tako napustim teren. On je igrao neke neverovatne udarce. Rekao sam mu da nastavi da servira i riternira tako i dalje, videćemo šta će biti dalje - rekao je Šelton.

Ben Šelton se trenutno nalazi na 13. mestu ATP liste, ali se očekuje da će uskoro doživeti pad na listi zbog rezultata prošlogodišnjeg polufinala US Opena. Međutim, njegova sportska korektnost i pozitivan stav na pres konferenciji pokazuju da je reč o igraču koji nije samo fokusiran na rezultate, već i na fer plej i podršku kolegama.

Ben Šelton je još jednom pokazao svoju izuzetnu sportsku korektnost i fer plej iako je doživeo poraz na US Openu. Njegov pozitivan stav i podrška kolegama su vrednosti koje su uvek cenjene u svetu tenisa i sporta uopšte.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading