POSLE KRAHA NA US OPENU! Otkriveno kada će Novak ponovo IZAĆI na teren!

Autor:

Sport

31.08.2024

13:47

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as eliminisan sa poslednjeg grend slema.

POSLE KRAHA NA US OPENU! Otkriveno kada će Novak ponovo IZAĆI na teren!

Foto: Profimedia

Novak Đoković je doživeo iznenađujući poraz u trećem kolu US opena od strane Alekseja Popirina iz Australije, ali već se okreće novom izazovu.

Naime, Nole će 14. i 15. septembra predstavljati Srbiju u meču plej-ofa za ulazak u Svetsku grupu Dejvis kupa protiv Grčke. Meč će se održati u beogradskoj hali "Aleksandar Nikolić."

Selektor Viktor Troicki je već saopštio sastav tima, koji pored Novaka Đokovića čine Miomir Kecmanović, Laslo Đere i Hamad Međedović.

Sa druge strane, grčki tim predvodiće Stefanos Cicipas, uz podršku njegovog brata Petra, Mihaila Pervolarakisa, Aristotelisa Tanosa i Aleksandra Skorilasa.

Foto: Profimedia

Stefanos Cicipas

Nakon meča u Beogradu, Novak Đoković će otputovati u Kinu gde će, posle pet godina, ponovo nastupiti na Mastersu u Šangaju. Interesantno je da je ovaj grad posebno uspešan za Đokovića, budući da je osvojio čak četiri titule na ovom turniru.

Noletov raspored narednih aktivnosti pruža mnogo uzbuđenja za njegove fanove, a on sam sigurno ima ambicije da se vrati na pobednički put nakon nedavnog neuspeha na US openu.

Ipak, ono što najviše brine Đokovićeve navijače je rasplet na US openu, posle kojeg najbolji srpski teniser može da sklizne i na deveto mesto, zbog čega bi ostao bez učešća na Završnom mastersu u Torinu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading