VANREDNO OBRAĆANJE NOVAKA! Đoković se u ponoć iz Amerike OGLASIO posle eliminacije!

Autor:

Sport

31.08.2024

11:12

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski as završio učešće u Njujorku.

VANREDNO OBRAĆANJE NOVAKA! Đoković se u ponoć iz Amerike OGLASIO posle eliminacije!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, doživeo je iznenađujući poraz od mladog Australijanca Alekseja Popirina u trećem kolu US opena. Trenutno 28. igrač ATP liste je slavio rezultatom 3:1, ostavljajući publiku i teniski svet u šoku.

Novak Đoković nije krio razočaranje nakon meča, priznavši da je ovo bila jedna od njegovih najgorih partija u karijeri.

Na konferenciji za medije, najbolji u istoriji je bio samokritičan prema sebi, ističući da nije pružio svoj najbolji tenis. Takođe, putem društvenih mreža, Novak je podelio svoje emotivne reakcije na ispadanje, poručivši da je vreme da se odmori, regrupiše i nastavi dalje.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Đoković je istakao da nije bio prepoznatljiv večeras na terenu, priznajući kvalitet protivnika i čestitajući Popirinu na dobro odigranom meču. Ova izjava najboljeg tenisera sveta pokazuje njegovu sposobnost da se suoči sa porazom i da preuzme odgovornost za svoje igre.

- Večeras nije bilo suđeno. Dobro si igrao, Aleksej. Za mene je vreme da se opustim, regrupišem i nastavim dalje. Do sledećeg puta - napisao je Novak u obraćanju protivniku i Njujorčanima.

Poraz Novaka Đokovića izazvao je brojne reakcije u teniskom svetu. Mnogi su iznenađeni ishodom meča, dok su drugi pohvalili mladog Alekseja Popirina na hrabroj igri protiv jednog od najvećih tenisera svih vremena.

Nakon ispadanja sa US opena, Novak Đoković najavio je da će iskoristiti vreme da se odmori i pripremi za naredne izazove. Ova odluka pokazuje njegovu posvećenost tenisu i odlučnost da se vrati jači nego ikada.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading