ALKARAZ OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA ĐOKOVIĆEM! Njegove reči otkrivaju šta je uopšte tenis! (VIDEO)

Autor:

Sport

28.08.2024

08:50

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaki put je dobar i intezivan meč.

ALKARAZ OTKRIO U KAKVOM JE ODNOSU SA ĐOKOVIĆEM!  Njegove reči otkrivaju šta je uopšte tenis! (VIDEO)

Foto: www.profimedia.rs

Mladi španski teniser Karlos Alkaraz izrazio je zadovoljstvo nakon pobede u prvom kolu US Opena i istakao da se dobro osećao tokom meča. Osvrnuo se na svoj napredak i istakao da će morati da popravi nekoliko stvari kako bi dogurao daleko u turniru. Takođe, priznao je da ga je rival iznenadio u drugom setu, ali da je uspeo da se prilagodi i zabeleži pobedu.

- Pre svega, srećan sam što sam prošao i što ću imati šansu da budem još bolji u sledećoj rundi. Dobro sam se osećao, dobro sam udarao i dobro sam se kretao. Moraću nekoliko stvari da popravim ako mislim da doguram daleko. Igrao je veoma dobar tenis i iznenadio me je u drugom setu - rekao je Alkaraz.

Alkaraz je istakao da sa Novakom Đokovićem ima dobro rivalstvo, te da svaki put kada izađu na teren, pružaju visok nivo tenisa. 

- Imamo dobro rivalstvo. Svaki put kada izađemo na teren, igramo tenis na visokom nivou. Svaki put je dobar i intezivan meč. Imamo veoma dobro prijateljstvo van terena. Pričamo puno u svlačionicama svaki put kada se vidimo i sa njegovim timom istom. Jednom kada stanemo na teren, ne postoji prijatelj na turu, ali posle toga, imam dobre odnose sa mnogim tenisera i jedan od njih je Novak - poručio je mladi Španac, a na sledećem snimku možete da vidite kako je to izgledalo.

 

 

Karlos Alkaraz je na taj način pružio uvid u svoje viđenje rivalstva sa jednim od najboljih tenisera današnjice, ali i naglasio važnost prijateljstva i poštovanja van terena. Njegove reči otkrivaju da je tenis, pored takmičarskog duha, i sport koji neguje prijateljstvo i poštovanje među igračima.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading