ĐOKOVIĆ DOBIO RIVALA U SLEDEĆEM KOLU! Ako savlada Popirina, ON je sledeća prepreka!

Autor:

Sport

31.08.2024

00:57

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Amerikanci odigrali uzbudljiv meč

ĐOKOVIĆ DOBIO RIVALA U SLEDEĆEM KOLU! Ako savlada Popirina, ON je sledeća prepreka!

Foto: www.profimedia.rs

U sudaru dva Amerikanca slavio je slabije plasirani, ali uporniji. Frensis Tijafo je u osmini finala US Opena nakon pobede nad Benom Šeltonom od 3:2 u setovima (6:5, 5:7, 7:6, 4:6, 4:6), a tamo će igrati protiv boljeg iz duela Novak Đoković - Aleksej Popirin! Šelton, inače trinaesti reket sveta, bio je na pragu pobede nad sunarodnikom, ali je uporni Tijafo odigrao najbolje kada su ga svi otpisali i zasluženo prošao dalje.

Sada ga očekuje najteži mogući izazov, budući da će u sledećoj rundi, nadamo se, udariti na Đokovića. U narednim momentima treba da počne duel Novaka i Popirina, a taj lajv blog takođe možete pratiti na našem sajtu.

Tijafo je u dosadašnjem toku turnira u Njujorku slavio nad Aleksandrom Kovačevićem sa 3:1, Aleksander Ševčenko mu je predao meč pri minusu od dva seta, a večeras je posle sjajnog preokreta pobedio i Šeltona.

Podsetimo, što se tiče srpskog tenisera i drugog reketa sveta, nakon pobeda protiv Radua Albota i Lasla Đerea, Novak teži ka plasmanu u osminu finala i nastavku svog pohoda na titulu. Đoković je nedavno oborio rekord sa najviše pobeda na centralnom terenu US Opena - "Artur Eš" stadionu. Ovo je samo jedan od brojnih dostignuća koja su obeležila karijeru ovog vrhunskog sportiste. Ipak, Đoković svakako tu neće znati, a dobro poznaje svog večerašnjeg protivnika, budući da su se već dva puta ove godine sastali na grend slemovima. Na oba takmičenja, Australijan openu i Vimbldonu, Đoković je bio uspešniji rezultatom 3:1.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading