KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE! Evo šta je NOVAK zaradio plasmanom u treće kolo US Opena!

Autor:

Sport

29.08.2024

06:07

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Kapa dole.

KOLIKO PARA TOLIKO MUZIKE! Evo šta je NOVAK zaradio plasmanom u treće kolo US Opena!

Foto: Instagram.com/djokernole

Najbolji teniser sveta Novak Đoković se uspešno plasirao u treće kolo US Opena, nakon što je Laslo Đere predao meč pri rezultatu 2:0 u setovima i 2:0 u trećem setu. Ova pobeda je Novaku donela 215.000 dolara i 100 ATP poena, ali istovremeno je podsetila na izazov koji predstoji - odbrana 2.000 poena kao prošlogodišnji osvajač turnira.

Novak je izrazio razočaranje zbog predaje Lasla Đerea, ističući da to nije ono što ni on ni publika žele da vide. Đoković je priznao da je Đere očigledno imao povredu koja ga je izbacila iz takmičenja na neko vreme, ali je istakao da je on sjajan teniser i da je trebalo da dobije drugi set, imajući priliku za to.

Foto: Profimedia

Najbolji svih vremena - Novak Đoković

Plasman u treće kolo US Opena doneo je Novaku Đokoviću finansijsku nagradu od 215.000 dolara, ali i osvojenih 100 ATP poena. Međutim, Novak je svestan da je ovo tek početak puta ka odbrani titule, što zahteva dodatni napor i koncentraciju.

Naredni izazov koji čeka Novaka u Njujorku jeste susret sa Aleksejem Popirinom u trećem kolu. Popirin je u drugoj rundi demonstrirao svoju formu, pobedivši Pedra Martineza sa ubedljivih 6:2, 6:4, 6:0. Ovaj Australijanac je zakazao već treći duel sa Novakom ove sezone, što dodatno podiže tenziju pred njihov susret.

Novak Đoković se sprema da se suoči sa Aleksejem Popirinom, svestan izazova koji ga očekuju na putu ka odbrani titule na prestižnom turniru. S obzirom na njihove prethodne susrete ove sezone, očekuje se da će ovo biti još jedan uzbudljiv meč na putu ka ostvarenju sportskih ciljeva.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

 

Komentari (0)

Loading