NOLE SRBIJA TI DRŽI PALČEVE! Đoković je ozbiljan u NAMERI da ostane NAJBOLJI - EVO gde i kada gledati SRPSKOG ASA u trećoj rundi US Opena!

Autor:

Sport

30.08.2024

14:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igra protiv dobro poznatog rivala.

NOLE SRBIJA TI DRŽI PALČEVE! Đoković je ozbiljan u NAMERI da ostane NAJBOLJI - EVO gde i kada gledati SRPSKOG ASA u trećoj rundi US Opena!

Foto: Instagram.com/djokernole

U noći između petka i subote, teniski šampion Novak Đoković će izaći na teren kako bi se suočio sa australijskim teniserom Aleksejom Popirinom u meču treće runde US Opena. Ovaj meč možete pratiti putem prenosa na kanalu Eurosport 1, a tekstualni prenos će biti dostupan na portalu Republika.rs.

Nakon nedavnih pobeda protiv Radua Albota i Lasla Đerea, Novak Đoković teži ka plasmanu u osminu finala i nastavku svog pohoda na titulu. Đoković je nedavno oborio rekord sa najviše pobeda na centralnom terenu US Opena - "Artur Eš" stadionu. Ovo je samo jedan od brojnih dostignuća koja su obeležila karijeru ovog vrhunskog sportiste. U međuvremenu, Đoković dobro poznaje svog protivnika, budući da su se već dva puta ove godine sastali na grend slemovima. Na oba takmičenja, Australijan openu i Vimbldonu, Đoković je bio uspešniji rezultatom 3:1.

Foto: Tanjug/AP

Aleksej Poprin

Ukoliko prođe u narednu rundu, Novak će se susresti sa boljim iz duela dvojice Amerikanaca, Bena Šeltona i Frensisa Tijafoa. Ova predviđanja otvaraju mogućnost za još uzbuđenja i izazova u nastavku takmičenja.

Novak Đoković je uvek bio poznat po svojoj izuzetnoj upornosti, veštini i mentalnoj snazi na terenu, pa će sigurno pružiti svoj maksimum u ovom meču i nastaviti da inspiriše svoje mnogobrojne obožavaoce širom sveta. S obzirom na sve napore i rad koji ulaže, očekuje se da će Đoković pokazati svoju izuzetnu igru i izboriti se za još jednu pobedu na putu ka vrhu. Svi ljubitelji tenisa s nestrpljenjem očekuju ovaj meč i nadaju se još jednom spektaklu koji će nam prirediti ovaj izuzetni sportista.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading