IZBLAMIRAO SE KAO NIKADA: Reakcija Karlosa Alkaraza koja je ostavila publiku u neverici - Španac je potpuno izgubljen! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.08.2024

07:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nikako ne može da dođe sebi.

IZBLAMIRAO SE KAO NIKADA: Reakcija Karlosa Alkaraza koja je ostavila publiku u neverici - Španac je potpuno izgubljen! (VIDEO)

Foto: Instagram.com/printscreen/usopen

Španski teniser Karlos Alkaraz doživeo je neočekivan poraz od holandskog tenisera Botika Van de Zandšulpa u drugom kolu US Opena. Holanđanin je dominirao tokom meča i na kraju je slavio sa više nego ubedljivih 3:0 (6:1, 7:5, 6:4).

Nakon meča, Alkarazova reakcija jasno je pokazala koliko ga je poraz pogodio. Vidno utučen, Alkaraz je pristupio mreži kako bi se pozdravio sa protivnikom, ali gestovi koje je tom prilikom izveo delovali su mlako i zbunjujuće. Ovaj poraz je izazvao snažan emotivni šok kod mladog Španca koji je odmah nakon meča izjavio:

- Ne znam šta da kažem sada, pre svega, mislim da je on igrao sjajno. Igrao je zaista dobar tenis. Mislio sam da će mi dati više poena. Nije pravio mnogo grešaka koje sam očekivao da će praviti. Pa sam bio malo zbunjen. Nisam znao kako da se nosim sa tim. Nisam mogao da podignem moj nivo igre. Mislim da je moj nivo ostao isti tokom čitavog meča i nije bilo dovoljno da pobedim, ili da dam sebi šansu da se vratim u meč, ili da dam sebi šanse. Šta mogu da kažem. Pravio sam mnogo grešaka. Kada sam hteo da se vratim, bilo je prekasno.

 

 

Poraz Alkaraza od 74. tenisera sveta predstavlja jednu od najvećih senzacija u teniskom svetu. Publika je takođe ostala zatečena, ne znajući kako da reaguje na neočekivani ishod meča. Alkaraz nije uspeo da pruži svoju uobičajenu igru, promašujući mnoge poene koje inače sigurno osvaja.

Španski teniser nije uspeo da se oporavi nakon gubitka dva seta. U trećem je pokazao iznesne "znake života", ali to nije bilo dovoljno kako bi se vratio u duel i evenstualno načinio veliki preokret.

Ukupno gledano, poraz Karlosa Alkaraza od Botika Van de Zandšulpa predstavlja jedno od najvećih iznenađenja u dosadašnjem toku US Opena. S obzirom na Alkarazovu dosadašnju formu i uspehe, ovaj poraz definitivno će ostati upamćen kao jedna od najneočekivanijih senzacija u svetu tenisa.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg US opena možete pratiti na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading