OD NJEGA BOLJEG NEMA: Niko nikada kao Nole - ovakvo ostvarenje neće biti nadmašeno!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

30.08.2024

07:14

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Brojevi govore sami za sebe.

OD NJEGA BOLJEG NEMA: Niko nikada kao Nole - ovakvo ostvarenje neće biti nadmašeno!

Foto: Instagram.com/usopen

Obara sve rekorde - Novak đoković

Svojim ostvarenjima na teniskom terenu, Novak Đoković se odavno izborio za zvanje najboljeg tenisera u istoriji belog sporta. Pored pregršt osvojenih trofeja, Novak je vlasnik gotovo i svih rekorda u teniskom sportu, a jedan od njih svakako neće biti lako nadmašen.

Naime, Đoković je jedini teniser koji je pet puta napravio seriju od 25 ili više uzastopnih pobeda na ovim prestižnim turnirima.

Kroz godine svoje karijere, Novak Đoković je ostvario impresivne serije uzastopnih pobeda na Grend slem turnirima. Spomenute serije su se dogodile kroz sledeće godine:

- 2011/12: 27 uzastopnih pobeda (tri osvojena Grend slema)
- 2015/16: 30 uzastopnih pobeda (četiri osvojena Grend slema)
- 2018/19: 26 uzastopnih pobeda (tri osvojena Grend slema)
- 2021: 27 uzastopnih pobeda (tri osvojena Grend slema)
- 2022/23: 27 uzastopnih pobeda (tri osvojena Grend slema)

 

 

Ovi rekordi jasno pokazuju izuzetnu konzistentnost i dominaciju koju je Novak Đoković demonstrirao na Grend slem turnirima tokom svoje karijere.

Trenutno, Novak Đoković se takmiči na US Openu, gde nastavlja svoj pohod ka novom Grend slem trofeju. Njegov naredni protivnik će biti Aleksej Popirin, a taj meč je na programu u noći između petka i subote od jedan čas.

Novak Đoković nastavlja da inspiriše svoje fanove širom sveta svojim impresivnim nastupima i rekordima koje postavlja na teniskim terenima. S obzirom na dosadašnje rezultate, nema sumnje da će nastaviti da piše istoriju tenisa i ostvaruje nove uspehe u budućnosti.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg US opena možete pratiti na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading