SRBIJO, NEMA SPAVANJA! Poznato kada Novak igra naredni meč!

Autor:

Sport

29.08.2024

21:33

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole nastavlja pohod ka odbrani titule.

SRBIJO, NEMA SPAVANJA! Poznato kada Novak igra naredni meč!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji srpski teniser Novak Đoković dobio je informaciju o terminu svog narednog meča na US Openu protiv Alekseja Popirina. Njih dvojica će se sastati u trećem kolu ovog prestižnog turnira, a meč je zakazan kao prvi večernji na stadionu „Artur Eš“. Početak programa zakazan je za 19 časova po američkom vremenu, odnosno jedan čas iza ponoći po srpskom vremenu u petak na subotu.

Večernji termin meča na stadionu „Artur Eš“ mogao bi da bude izazov za Novakove navijače u Srbiji, ali bi Đokoviću trebalo da bude malo lakše za igranje zbog vrućina u američkom gradu. Ovakav termin omogućava igračima da izbegnu najtoplije delove dana i da se takmiče u prijatnijim uslovima.

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković

Iako večernji termin meča može biti nezgodan za gledaoce u Srbiji, podrška Novaku Đokoviću neće izostati. Srpski navijači će, kao i uvek, biti uz svog teniskog asa pružajući mu podršku i verujući u njegov trijumf na ovom značajnom turniru.

S obzirom na to da su Novak Đoković i Aleksej Popirin stigli do trećeg kola US Opena, očekuje se da će njihov susret biti izuzetno zanimljiv. Publika će imati priliku da uživa u teniskom majstorstvu ova dva igrača, a samim tim i da isprati razvoj događaja na ovom prestižnom takmičenju.

Vremenski uslovi na US Openu mogu imati značajan uticaj na tok mečeva. Novak Đoković će, kao iskusan teniser, sigurno biti svestan važnosti prilagođavanja igre vremenskim uslovima i iskoristiće svoje iskustvo kako bi ostvario što bolji rezultat.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading