OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Novak je imao VAŽAN zahtev od njegove DESNE RUKE - Trebala mu je samo jedna STVAR da ga VRATI u ŽIVOT!

Autor:

Sport

29.08.2024

06:52

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Igrao je pod ekstremnim uslovima.

OVO NISTE VIDELI U PRENOSU! Novak je imao VAŽAN zahtev od njegove DESNE RUKE - Trebala mu je samo jedna STVAR da ga VRATI u ŽIVOT!

Foto: US Open

Novak Đoković

Velika borba se odvija na stadionu "Artur Eš" u Njujorku gde se Novak Đoković i Laslo Đere bore za plasman u 3. kolo US Opena. Međutim, njihov najveći protivnik nije samo jedan drugi, već i velika sparinom koja se nadvila nad terenom zbog spuštenog krova usled najavljenog nevremena. Ova situacija je predstavljala izazov čak i za iskusne tenisere poput Đokovića, koji je imao problema sa disanjem i tražio pomoć svog fizioterapeuta Miljana Amanovića.

U toku meča, Novak Đoković je osećao posledice sparine i teškoća sa disanjem, te je tražio gel od svog fizioterapeuta kako bi se osvežio i povratio dah. Takođe, zbog velike vrućine i napora na terenu, Đoković je osećao bolove u trbušnom mišiću, zbog čega je zatražio medicinsku pomoć u pauzi između setova. Ovo jasno pokazuje koliko je fizički zahtevno igrati tenis u ekstremnim uslovima, posebno kada se uzme u obzir i sparinu koja je otežavala situaciju.

Republika

Foto: Starsport

Novakov fizioterapeut- Miljan Amanović

Sparina na stadionu "Artur Eš" nije predstavljala samo problem za tenisere, već i za publiku koja je jedva mogla da diše. Đoković je čak tražio češće hidrataciju kako bi se izborio sa vrućinom i teškoćama u disanju, a u jednom trenutku je tražio i pomoć fizioterapeuta kako bi se osvežio. Međutim, i Laslo Đere je bio suočen sa istim izazovima, pokazujući da su ekstremni uslovi na terenu uticali na oba tenisera.

Ovaj meč na US Openu jasno pokazuje koliko su fizička izdržljivost i mentalna snaga ključni faktori u profesionalnom tenisu, pogotovo kada se igra pod ekstremnim uslovima kao što su sparinom i visokom vrućinom. Sigurno je da će ova borba tenisera ostati upamćena kao jedan od izazovnijih mečeva na ovogodišnjem turniru.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading