CEO SVET JE PROTIV NOVAKA?! Ova slika govori više od 1000 REČI! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

06:31

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Čista dominacija.

CEO SVET JE PROTIV NOVAKA?! Ova slika govori više od 1000 REČI! (FOTO)

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, nastavlja sa impresivnim nastupom na US Openu, plasiravši se u treće kolo nakon što mu je Laslo Đere predao meč pri rezultatu 2:0 u setovima i 2:0 u trećem setu. Ovaj neočekivani prekid došao je nakon izuzetno zanimljivog teniskog duela koji je oduševio prisutne na tribinama.

Đoković je pokazao svoju dominaciju na terenu, naročito u drugom setu kada je iskoristio svoju priliku da napravi ključan brejk. Ovaj trenutak je dodatno obeležen zanimljivim detaljima, uključujući podršku koju je Đoković imao od svojih vernih navijača.

Jedan od neizostavnih detalja sa ovog meča bila je podrška koju je Đoković imao od svojih vernih navijača, među kojima se istakao čuveni Zoran Pavlović. Pavlović je već poznat javnosti po svojim kreativnim načinima podrške Novaku, a ovoga puta je nosio majicu sa natpisom "Svet protiv Novaka". Ova neobična poruka privukla je pažnju kako publike, tako i medija, dodatno doprinoseći atmosferi na stadionu.

 Đoković je bio u izvanrednoj formi, s izuzetnim servisima i preciznim udarcima koji su mu omogućili da kontrolira meč. Njegov sledeći protivnik biće Aleksandar Popirin, u srpskom derbiju koji će dodatno uzbuditi fanove tenisa. Osim sjajne igre, Đoković je i dalje na vrhu ATP liste, demonstrirajući svoju nevjerojatnu sposobnost da se nosi sa visokim očekivanjima i pritiskom velikih turnira. 

Novak Đoković nastavlja da briljira kako na terenu, tako i van njega, ostavljajući snažan utisak kako svojom igrom, tako i podrškom koju dobija od vernih navijača. S nestrpljenjem očekujemo njegov naredni nastup na ovogodišnjem US Openu.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading