POBEDE REĐA I REKORDE RUŠI: Niko kao Novak - sve je bliži ostvarenju koje nikada neće biti nadmašeno!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2024

06:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Istorija uživo.

POBEDE REĐA I REKORDE RUŠI: Niko kao Novak - sve je bliži ostvarenju koje nikada neće biti nadmašeno!

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser u istoriji belog sporta, Novak Đoković obezbedio je plasman u treće kolo ovogodišnjeg US opena, pošto je drugi srpski teniser Laslo Đere predao meč u trećem setu pri rezultatu 2:0 (6:4, 6:4, 2:0).

Pored novčane nagrade koju je osvojio ovim trijumfom, ali i bodova za ATP listu, duel protiv Đerea u Njujorku ostaće upamćen i po još jednoj činjenici.

Naime, Đoković je ostvario veliku pobedu na US Openu, ali je još jednom ispisao istoriju tenisa. Srpski teniser je stigao do 90. pobede na ovom turniru, postavši tako prvi teniser koji je ostvario ovakav uspeh. Ovaj podvig samo potvrđuje njegovu dominaciju na teniskim terenima širom sveta.

Pored impresivne pobede na US Openu, Đoković je takođe oborio rekorde na drugim grend slem turnirima. Sa 94 pobede na Australijan openu, 96 trijumfa na Rolan Garosu i čak 97 pobeda na Vimbldonu, Đoković se približava magičnoj cifri od 400 pobeda na grend slemovima. Ovo je zaista neverovatan podatak koji dodatno potvrđuje njegov status najvećeg tenisera svih vremena.

Foto: Instagram.com/djokernole

Novi rekord je oboren - Novak Đoković

 

Nema sumnje da Novak Đoković svojim rekordima na grend slem turnirima potvrđuje svoj status najboljeg tenisera ikada. Njegova doslednost, upornost i izuzetne teniske veštine čine ga istinskim majstorom ove igre. Svojim dostignućima on inspiriše nove generacije tenisera i ostavlja neizbrisiv trag u istoriji ovog sporta.

Novak Đoković i dalje nastavlja da ruši rekorde i postavlja nove standarde u svetu tenisa. Sa nestrpljenjem se očekuju njegovi naredni nastupi na teniskim terenima širom sveta, gde će imati priliku da još jednom pokaže svoju izuzetnu tenisku nadmoć.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading