ĐOKOVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU ĐEREU: Brz oporavak prijatelju! (FOTO)

Autor:

Sport

29.08.2024

09:30

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Teški uslovi za igru su dodatno otežali meč.

ĐOKOVIĆ POSLAO EMOTIVNU PORUKU ĐEREU: Brz oporavak prijatelju! (FOTO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ᖴᖇᗩᑎI

Novak Đoković je uspešno prošao drugo kolo US opena zahvaljujući predaji njegovog sunarodnika Lasla Đerea. Đoković je vodio sa 6:4, 6:4, 2:0 kad je Đere odlučio da preda meč. Teški uslovi za igru su dodatno otežali meč, a Đere je nakon gubitka drugog seta, u kojem je imao šanse, izgubio nadu za pobedu nad Novakom. Na kraju, nije mogao da izdrži meč do kraja i odlučio je da ne pogoršava potencijalnu povredu.

Nakon meča Novak Đoković se emotivnim rečima obratio Đereu, izražavajući veliki respekt prema svom protivniku. Đoković je istakao da je Đere sjajno igrao u teškim uslovima i poželeo mu brz oporavak. 

Veliki respekt, Laslo. Igrao si sjajno u preteškim uslovima. Brz oporavak, prijatelju. Žao mi je što se ovako završilo. Sa srećom dalje - poručio je Đoković.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Novak Djokovic (@djokernole)

 

Novak Đoković će se u trećem kolu US opena suočiti sa Andrejom Popirinom, a očekuje se da će nastaviti sa izuzetnim nastupom na ovom prestižnom teniskom turniru.

Podsetimo, Laslo Đere je predao meč Novaku Đokoviću pri rezultatu 6:4, 6:4, 2:0 za najboljeg tenisera u istoriji, a taj momenat je razočarao mnoge teniske fanatike. Bio je to kraj srpskog derbija u drugom kolu US opena, koji niko nije želeo da vidi. Pre toga je najpre ukazivana pomoć Đokoviću, a onda i Đereu. Momak iz Sente je imao probleme s leđima, pokušao je da stisne zube i nastavi, ali je posle dva gema shvatio da ovako ne može da igra.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading