OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U PRENOSU UŽIVO! Novak je ulepšao dan jednom dečaku, a uradio je OVO (VIDEO)

Autor:

Sport

29.08.2024

08:36

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nakon postignutog istorijskog rezultata, Novak Đoković je prišao navijačima na tribinama.

OVO NISTE MOGLI DA VIDITE U PRENOSU UŽIVO! Novak je ulepšao dan jednom dečaku, a uradio je OVO (VIDEO)

Foto: printscreen/X

Novak Đoković je još jednom pokazao svoje veliko srce prema svojim navijačima. Nakon plasmana u treće kolo US Opena, srpski teniser je prišao tribinama i obradovao jednog mališana gestom koji će dugo pamtiti.

U drugom kolu US Opena, Novak Đoković je igrao protiv svog sunarodnika, Lasla Đerea. Meč je bio izuzetno naporan, a obojica tenisera su se žalila na fizičke probleme. Na početku trećeg seta, Đere je shvatio da više nije u mogućnosti da nastavi meč, te je bio primoran da se preda. Ovom pobedom, Novak je ostvario 90. pobedu na US Openu.

Nakon postignutog istorijskog rezultata, Novak Đoković je prišao navijačima na tribinama. U tom trenutku, primetio je jednog dečaka kojeg je držao otac. Novak je prišao dečaku, pomazio ga po glavi, potpisao mu majicu i time mu ulepšao dan. Ovaj gest još jednom pokazuje koliko Novak brine o svojim navijačima, posebno najmlađima.

 

 


U narednom meču, Novak Đoković će se suočiti sa Aleksejem Popirinom, dok nastavlja svoj pohod ka 25. grend slem tituli. S obzirom na njegovu formu i predanost, navijači sa nestrpljenjem očekuju nastavak Novakovog uspeha na ovom prestižnom teniskom turniru. Novak Đoković, najbolji teniser svih vremena, još jednom je pokazao svoju izuzetnu sportsku veštinu i ljudsku toplinu, ostavljajući neizbrisiv trag u srcima svojih navijača.

 

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading