TRENUTAK KOJI JE MNOGE RASTUŽIO: Ovako je okončan srpski derbi na US openu - momenat kada Đere predaje meč Novaku Đokoviću! (VIDEO)

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2024

06:56

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Povreda je bila jača od želje.

TRENUTAK KOJI JE MNOGE RASTUŽIO: Ovako je okončan srpski derbi na US openu - momenat kada Đere predaje meč Novaku Đokoviću! (VIDEO)

Foto: Twitter.com/printscreen/ᖴᖇᗩᑎI

Laslo Đere je predao meč Novaku Đokoviću pri rezultatu 6:4, 6:4, 2:0 za najboljeg tenisera u istoriji, a taj momenat je razočarao mnoge teniske fanatike. Bio je to kraj srpskog derbija u drugom kolu US Opena koji niko nije želeo da vidi.

Pre toga je najpre ukazivana pomoć Đokoviću, a onda i Đereu. Momak iz Sente je imao probleme sa leđima, pokušao je da stisne zube i nastavi, ali je posle dva gema shvatio da ovako ne može da igra.

Srpski teniser Laslo Đere, pružio je herojski pokušaj da nastavi meč uprkos problemima sa leđima. Nakon što je odlučio da preda meč, prvo je pogledao ka Đokoviću. Zaobišao je mrežu i prešao na njegovu stranu terena, razmenili su nekoliko rečenica posle zagrljaja, a onda je Đere odšetao sa terena. Tako je još jedan potencijalni maraton dvojice tenisera (dva seta trajala preko dva sata) završen na način koji niko nije želeo da vidi.

 

 

Nakon što je Laslo Đere predao meč, Novak Đoković je pokazao razumevanje i sportski duh. Ova situacija je pokazala koliko su teniseri posvećeni svojoj igri, ali i koliko je važno brinuti o svom zdravlju.

Nakon povlačenja sa meča, Laslo Đere će se verovatno posvetiti oporavku od povrede leđa kako bi se što pre vratio na teniski teren. Njegovi navijači mu pružaju podršku u nadi da će se uskoro vratiti jači nego ikad.

Iako je ovaj meč završen na neplaniran način, Novak Đoković se okreće narednim izazovima na US Openu. Njegovi navijači nestrpljivo iščekuju njegove buduće mečeve i veruju da će nastaviti da pruža vrhunske teniske nastupe.

Treba podsetiti da je trijumfom u ovom meču najbolji teniser u istoriji ovog sporta oborio još jedan rekord i približio se ostvarenju koje će teško ikada biti nadmašeno.

Sve najnovije informacije sa US opena, pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

Komentari (0)

Loading