BRUTALNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Delije u transu: Pratio sam Zvezdinu utakmicu u kolima i slavio, dolazim u Beograd na LŠ!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

29.08.2024

07:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Prva ljubav zaborava nema.

BRUTALNA PORUKA NOVAKA ĐOKOVIĆA! Delije u transu: Pratio sam Zvezdinu utakmicu u kolima i slavio, dolazim u Beograd na LŠ!

Foto: Starsport

Srpski teniser Novak Đoković uspešno se plasirao u treće kolo US opena, nakon što mu je Laslo Đere predao meč u trećem setu zbog povrede. Iako je Đoković imao probleme sa stomakom tokom većeg dela prva dva seta, uspeo je da zadrži koncentraciju i pobedi.

Nakon plasmana u treću rundu turnira u Njujorku, najbolji teniser u istoriji belog sporta je izjavio:

- Imao sam probleme sa stomakom u većem delu prva dva seta. Žao mi je što je Laslo predao meč. Kad igra ovako, može da dogura daleko. Znao sam da mu odgovara moja igra. Drago mi je što sam pobedio, ali ne na ovaj način.

Laslo Đere je nažalost morao da preda meč Novaku Đokoviću, što je rezultiralo tužnim krajem srpskog derbija na US openu. Novaku sada predstoji susret sa vrlo nezgodnim rivalom Aleksejem Popirinom u trećoj rundi, a fanovi sa nestrpljenjem iščekuju ishod tog duela.

Pre duela na njujorškom terenu, Novak Đoković je pratio i fudbalski meč kvalifikacija za Ligu šampiona u kojem je Crvena zvezda na stadionu "Rajko Mitić" savladala norveški Bode Glimt rezultatom 2:0, čime je klub za koji Novak navija od malih nogu izborio plasman u elitni rang evropskog klupskog fudbala. 

Republika

Foto: Starsport

Ne može bez Zvezde - Novak je pratio meč kvalifikacija za Ligu šampiona

 

Tim povodom crveno-belima je Đoković poručio:

- Čestitam fudbalerima Crvene zvezde na plasmanu u Ligu šampiona. U kolima sam pratio meč na telefonu i slavio. Potrudiću se da dođem bar na jednu utakmicu.

Treba podsetiti da je trijumfom u ovom meču najbolji teniser u istoriji ovog sporta oborio još jedan rekord i približio se ostvarenju koje će teško ikada biti nadmašeno.

Sve najnovije informacije sa US opena, pratite na portalu Republika.rs.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

Komentari (0)

Loading