ĐOKOVIĆ OTVORIO KARTE! Ispovedio se medijima, pa izneo šta mu je SLABA TAČKA - "Imao sam bolne PORAZE i nikada nisam.."

Autor:

Sport

26.08.2024

17:10

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

To je bilo kao u filmu.

ĐOKOVIĆ OTVORIO KARTE! Ispovedio se medijima, pa izneo šta mu je SLABA TAČKA - "Imao sam bolne PORAZE i nikada nisam.."

Foto: www.profimedia.rs

Srpski teniser Novak Đoković ostvario je svoj dugo sanjani san na Olimpijskim igrama u Parizu, stigavši do zlatne medalje. Uoči početka takmičenja na US Openu, Đoković je za američki ESPN otkrio detalje iz Pariza, ali i progovorio o bolnim temama od ranije.

Kao prethodne poraze na Olimpijskim igrama, Đoković je opisao kao jako bolne i istakao da ih nikada nije lako podneo.

- Imao sam neke jako bolne poraze na Olimpijskim igrama pre Pariza i nikada nisam lako podneo te poraze. To je verovatno jedino veliko dostignuće koje mi je nedostajalo. Mislim da to pojačalo moju motivaciju da se ove godine pokažem dobro u Parizu jer bi to mogla da bude moja poslednja šansa - rekao je Novak.

Đoković je opisao svoje iskustvo na Olimpijskim igrama kao nešto što je "bilo kao u filmu". Istakao je kako je igrao, kako se osećao, te kakve emocije je delio sa svojom ženom, decom i članovima olimpijskog tima Srbije.

Foto: www.profimedia.rs

Trenutak kada je Đoković osvojio zlato na Olimpijskim igrama

- Bilo je kao u filmu da budem iskren. Kako sam igrao, kako sam se osećao, kakve sam emocje osećao sa svojom ženom, decom, sa članovima olimpijskog tima Srbije koji su bili tamo... Bilo je prelepo i povratak kući u Srbiju je bio unikatan. Bila je to proslava kakvu Srbi tradicionalno prave kada god se neko vrati sa Olimpijskih igara sa medaljom. Taj povratak kući je bio drugačiji - dodao je srpski as za kraj.

 

Novak Đoković je izrazio svoje duboko emotivno iskustvo na Olimpijskim igrama u Parizu, ističući važnost pobede i povratka kući. Ova pobeda će sigurno ostati zabeležena kao jedan od najznačajnijih trenutaka u karijeri ovog sjajnog tenisera.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading