BEKER PODRŽAO SINERA! Smatra da je doneo pravu odluku! (FOTO)

Autor:

Sport

24.08.2024

17:21

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Njegova podrška Sineru naglašava značaj ove odluke.

BEKER PODRŽAO SINERA! Smatra da je doneo pravu odluku! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Mladi teniser Janik Siner doneo je hrabru odluku da raskine saradnju sa svojim kondicionim trenerom Umbertom Ferarom i fizioterapeutom Đakomom Naldijem pred početak US Opena. Siner je istakao da je ovo teška odluka, ali da je neophodna kako bi se fokusirao na svoju karijeru i pronašao unutrašnji mir.

Nekadašnji prvi reket sveta, Boris Beker, podržao je Sinera javno ističući da je mladi Italijan doneo dobru odluku. Njegova podrška Sineru naglašava značaj ove odluke i ukazuje na to da je raskid saradnje bio neophodan korak ka napretku u karijeri.


Siner je na konferenciji za medije u Njujorku otvoreno govorio o razlozima raskida saradnje, ističući da je njegov tim bio ključni deo njegove karijere, ali da se sada oseća nesigurno zbog nedavnih grešaka.

 - Bili su veliki deo moja karijere. Radili so zajedno dve godine. Napravili smo neverovatan posao, imali mnogo uspeha, imao sam sjajan tim iza sebe. Sada, zbog ovih grešaka, ne osećam se dovoljno sigurno da nastavim sa njima. Jedina stvar koja mi sada trena je čist vazduh. Znate, mučio sam se poslednjih meseci. Čekao sam na rezultate i sada mi je potrebno da predahnem od svega - rekao je Siner.

 

 

Beker je čuo šta je Siner rekao i oglasio se kratkom porukom na društvenim mrežama.

 - Dobra odluka, Janik - poručio je Boris.

Janik Siner će na predstojećem US Openu nositi titulu prvog nosioca, što dodatno naglašava značaj njegovih odluka pred ovaj veliki turnir. Njegov prvi meč na turniru biće protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda, a očekuje se veliko interesovanje za nastupe mladog talenta.

Sinerova hrabra odluka da prekine saradnju sa važnim članovima svog tima pokazuje njegovu spremnost da preuzme kontrolu nad svojom karijerom i da donese teške odluke kako bi ostvario svoje ciljeve. S obzirom na njegov talenat i potencijal, očekuje se da će Sinerov nastup na US Openu biti praćen sa velikim interesovanjem širom sveta.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading