TENISKA LEGENDA ŠOKIRALA SVE NOVAKOVE HEJTERE! Ovo je fascinantno - nema sumnje da je Đoković NAJBOLJI!

Autor: Vladimir Vorih

Sport

27.08.2024

06:46

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Dugo će im ove reči odzvanjati u ušima.

TENISKA LEGENDA ŠOKIRALA SVE NOVAKOVE HEJTERE! Ovo je fascinantno - nema sumnje da je Đoković NAJBOLJI!

Foto: Tanjug/AP

Mats Vilander i Novak Đoković

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković pobedio je Radua Albota rezulataom 3:0 (6:2, 6:2, 6:4) na US Openu. Nole je na sjajan način započeo odbranu titule na poslednjem grend slemu u sezonu. U narednoj rundi gledaćemo srpski derbi između Novaka i Lasla Đerea.

Legendarni švedski teniser i stručni konsultant "Eurosporta", Mats Vilander, izneo je snažno priznanje za Novaka Đokovića, nazivajući ga najboljim teniserom svih vremena. Vilander je istakao da su nedavno završene Olimpijske igre u Tokiju otklonile sve sumnje u Đokovićevu superiornost:

- Neverovatno je ono što Novak Đoković postiže u ovim godinama. Iako ima poneku sedu dlaku, osvojio je Olimpijske igre i njegovo samopouzdanje je fascinantno - istakao je Vilander.

Foto: Profimedia

Uspešan start odbrane trofeja - Novak Đoković

 

Vilander je naglasio da je pritisak koji je Đoković sam sebi nametao, zbog nedostatka olimpijskog zlata, sada nestao:

- Sada je to i osvojio, što je za njega najveći trenutak kao sportiste. Ova pobeda na Olimpijadi predstavlja ogroman uspeh za Đokovića, koji je time postao još jedna od retkih teniskih legendi koja je osvojila sve najznačajnije titule u svojoj karijeri.

Na kraju je Mts Vilander u jednoj rečenici šokirao sve hejtere Novak Đokovića ističući da je Srbin ipak najbolji svih vremena:

- Kada govorimo o muškarcima i ženama, tu više nema dileme.

Đokovića u drugom kolu očekuje duel protiv Lasla Đerea, a njegovi fanovi sa nestrpljenjem iščekuju nastavak njegove borbe za još jedan trofej na ovom prestižnom turniru.

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u drugo kolo US Opena nakon pobede nad Janom Lenardom Štrufom sa 3:2 u meču koji je trajao pet setova. Đere je pokazao izuzetnu psihološku stabilnost u ovom meču, uspevajući da se izbori sa gubicima setova i iznenadi svog protivnika.

Sva dešavanja sa ovogodišnjeg US opena pratite na portalu Republika.rs.

 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO:

 

 

 

Komentari (0)

Loading