SINERA POGODILI ZVIŽDUCI PUBLIKE, PA SE TRGAO! Pogledajte KAKO je Italijan prošao u Njujorku posle DOPING SKANDALA (VIDEO)

Autor:

Sport

27.08.2024

23:34

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nije dobro počeo, ali se izdigao i slavio

SINERA POGODILI ZVIŽDUCI PUBLIKE, PA SE TRGAO! Pogledajte KAKO je Italijan prošao u Njujorku posle DOPING SKANDALA (VIDEO)

Foto: Tanjug/AP

Janik Siner je ove večeri započeo svoje učešće na US Openu, što je njegovo prvo pojavljivanje na nekom većem turniru od kada se dogodio skandal sa dopingom. Iako je javnost bila podeljena otprilike na pola-pola kada je u pitanju mišljenje o kažnjavanju Italijana, publika u Njujorku ga nije baš prijatno dočekala.

Kada je Janik Siner izašao na teren "Artur Eš", deo publike je reagovao zvižducima, pokazujući svoje nezadovoljstvo i sumnju u njegovu nevinost.

Izgleda da ga je to dotaklo, pošto je prvi set protiv Mekenzija Mekdonalda izgubio sa ubedljivih 6:2. Međutim, posle toga je uspeo da se izdigne, poveže tri ubedljiva seta - 6:2, 6:1, 6:2 i plasira se u drugu rundu poslednjeg Grend Slema u godini. Tamo će igrati protiv Amerikanca Aleksa Mikelsena koji je sa 3:0 savladao sunarodnika Eliota Spicirija.

Podsetimo, Janik i njegov tim su se pravdali da je do ulaska zabranjene supstance, klostebola, u njegov organizam došlo preko masiranja, jer je njegov fizioterapeut prskao sprej koji ima klostebol na ruke, a da ga je masirao bez rukavica, pa da je zbog određene posekotine na Sinerovom telu zabranjena supstanca došla u njegov organizam.

Iako je Siner bio pozitivan na klostebol tokom turnira u Indijan Velsu, ITIA je objavila da on ne snosi krivicu za ove pozitivne doping nalaze, jer mu je u oba slučaja uvažena žalba. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading