SINER POSLE SVEGA IMA PREDSEDNIČKI TRETMAN?! Britanac više nije mogao da ćuti - NIKADA u ŽIVOTU nisam video OVAKO nešto!

Autor:

Sport

26.08.2024

13:42

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo je ludo..

SINER POSLE SVEGA IMA PREDSEDNIČKI TRETMAN?! Britanac više nije mogao da ćuti - NIKADA u ŽIVOTU nisam video OVAKO nešto!

Foto: Tanjug/AP

Teniski svet je ponovo uzdrman skandalom sa dopingom koji je zadesio Janika Sinera, mladog italijanskog tenisera. Dva puta tokom 2024. godine, Siner je bio pozitivan na doping testovima tokom turnira u Indijan Velsu u martu. Iako je oslobođen optužbi, teniseri širom sveta i dalje komentarišu ovaj slučaj, a jedan od njih je i Britanac Lijam Broudi.

Lijam Broudi je javno izneo svoje mišljenje o Janiku Sineru putem društvene mreže "X", ističući da se Italijanu pruža poseban tretman i medijska pažnja uprkos doping skandalu. Njegove reči su izazvale brojne reakcije, a Broudi se oglasio ponovo kako bi pojasnio svoj stav.

- Kao ga ne tretiraju ništa drugačije u odnosu na ostale, ali zato ga uzdižu, daju mu predsednički tretman i intervjue sa ESPN-om kako bi zadržao svoj imidž. Gde je sva ta energija za ostale? Nikada u životu nisam video ovako nešto - napisao je Broudi.

U drugom komentaru, Broudi je naglasio da ne gaji mržnju prema Sineru, ističući da ga smatra brilijantnim teniserom i dugogodišnjim fanom. Ovom izjavom je pokušao da umiri tenisku javnost, ističući da ceni Sinerov talenat i skromnost.

- Luda stvar je što neki ovde misle da mrzim Sinera. Ja mislim da je on apsolutno brilijantan. Fantastičan je teniser i uvek je bio veoma skroman. Njegov sam fan još otkako je igrao na čelendžerima, što je mnogo duže nego što ga mnogi ljudi, koji su uvređeni mojom objavom, podržavaju - kratko je poručio Broudi.

Broudijeve reči su izazvale različite reakcije u teniskoj zajednici, sa mnogima koji su protumačili njegove komentare na različite načine. Ovaj slučaj je pokrenuo široku raspravu o tretmanu tenisera u medijima i javnosti, dok je Sinerov dopinški slučaj i dalje predmet interesovanja.

Ovaj skandal sa dopingom je ponovo pokrenuo pitanja o kontroli dopinga u tenisu i uticaju medijske pažnje na tretman tenisera. Teniski svet će pažljivo pratiti dalji razvoj događaja i reakcije javnosti na ovaj kontroverzni slučaj.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading