NOVAK DONEO VEOMA BITNU ODLUKU USRED US OPENA: Da li ovo označava penziju uskoro!?

Autor:

Sport

27.08.2024

17:35

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Ovo se navijačima nece dopasti.

NOVAK DONEO VEOMA BITNU ODLUKU USRED US OPENA: Da li ovo označava penziju uskoro!?

Foto: www.profimedia.rs

Novak Đoković je odlučio da neće učestvovati na turnirima u Tokiju i Pekingu, što je objavljeno usred njegovog učešća na US Openu gde je prošao prvu prepreku. Na listi učesnika turnira u Pekingu i Tokiju, koji se održavaju od 23. septembra, Đokovićevog imena nema među top deset tenisera. Ova odluka deluje očekivano s obzirom da je fokus Novaka Đokovića u ovoj fazi karijere na najvećim turnirima.

Smatra se da je odluka Novaka Đokovića da preskoči turnire u Tokiju i Pekingu posledica njegovog fokusa na najprestižnija teniska takmičenja. Đoković je tokom karijere šest puta osvajao turnir u Pekingu, ali ovoga puta će propustiti priliku da se takmiči na jednoj od omiljenih lokacija.

U prvoj rundi US Opena, Novak Đoković je bio dominantan protiv Radua Albota, pobedivši ga sa maksimalnih 3:0 u setovima. Njegov naredni rival će biti sunarodnik, Laslo Đere. Đoković je poznat po svojim impresivnim rezultatima na velikim turnirima, pa je ova odluka o preskakanju manjih takmičenja u skladu sa njegovim profesionalnim pristupom i strategijom.

Odluka Novaka Đokovića da se fokusira na najveće turnire pokazuje njegovu posvećenost osvajanju novih trofeja i održavanju vrhunske forme. Iako će njegovo odsustvo sigurno biti primetno na turnirima u Tokiju i Pekingu, ljubitelji tenisa širom sveta sa nestrpljenjem iščekuju njegove naredne nastupe na najvećim teniskim takmičenjima

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading