ĐOKOVIĆ PONOVO POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: Pogledajte šmekerski potez Novaka! (FOTO)

Autor:

Sport

27.08.2024

17:25

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Svaka čast Nole.

ĐOKOVIĆ PONOVO POKAZAO KAKAV JE GOSPODIN: Pogledajte šmekerski potez Novaka! (FOTO)

Foto: www.profimedia.rs

Najbolji teniser svih vremena, Novak Đoković, izneo je pohvale na račun Dominika Tima povodom najave o završetku njegove grend slem karijere. Tim, koji će na kraju ove sezone okončati svoje takmičenje, dobio je reči hvale od strane Đokovića.

- Želeo bih da mu čestitam na fantastičnoj karijeri na grend slemovima. Znam da će igrati još, možda na turniru u Beču i još njih nekoliko. Verujem da će se tamo i oprostiti - naveo je Nole i dodao:

- Ovo je jedini grend slem koji je osvojio. Igrao je mislim još tri finala. Jedan je od najboljih momaka na turu. Naravno da ga svi poštuju, dive mu se, vole ga njegovi rivali, kolege... Navijači, naravno. Radio je toliko naporno ovih godina, mislim da je pravi primer igračima koji vide šta se dešava iza zatvorenih vrata. Uvek je ulagao dodatni napor - poručio je Đoković.

Foto: www.profimedia.rs

Dominik Tim i Novak Đoković

Dominik Tim je tokom karijere postigao najbolji plasman na ATP rang listi kada je bio treći reket sveta, osvojio je ukupno 17 titula, a najvrednija od njih je svakako ona sa US Opena.

Ovogodišnji US Open predstavljaće Novaku priliku da dođe do pete titule na prestižnom njujorškom turniru, čime bi se izjednačio sa Rodžerom Federerom. Zanimljiva činjenica je da 16 godina niko nije uspeo da odbrani titulu u Njujorku, a poslednji koji je to učinio bio je upravo Švajcarac 2008. godine. 

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading