POZNATO KO ČEKA NOVAKA U NAREDNOM KOLU: Protiv NJEGA će Đoković u drugoj rundi!

Autor:

Sport

27.08.2024

05:26

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Srpski derbi u drugoj rundi US Opena.

POZNATO KO ČEKA NOVAKA U NAREDNOM KOLU: Protiv NJEGA će Đoković u drugoj rundi!

Foto: Profimedia

Srpski teniser Laslo Đere uspeo je da se plasira u drugo kolo US Opena nakon pobede nad Janom Lenardom Štrufom sa 3:2 u meču koji je trajao pet setova. Đere je pokazao izuzetnu psihološku stabilnost u ovom meču, uspevajući da se izbori sa gubicima setova i iznenadi svog protivnika.

Prvi set je doneo veliku borbu između ova dva tenisera, sa oba igrača sigurna na svojim servisima. Na kraju je odlučen u tajbrejku, u kojem je Đere imao prednost, ali nije uspeo da iskoristi set lopte, što je omogućilo Štrufu da osvoji set.

Foto: Tanjug/AP

Laslo Đere

Đere je potpuno dominirao u drugom setu, osvojivši ga sa ubedljivih 6:1 i pritom napravivši tri brejka, čime je izjednačio rezultat u meču. Nakon izgubljenog trećeg seta, Đere je uspeo da se vrati i osvoji četvrti set, u kojem je viđena revija brejkova na obe strane. U petom setu, Đere je odmah na startu napravio brejk, a zatim uspeo da izdrži nalet Štrufa i dodatno oduzme servis protivniku, osiguravši time pobedu.

Laslo Đere sada ima priliku da se suoči sa Novakom Đokovićem u drugom kolu US Opena, što će biti srpski derbi koji će mnogi sa nestrpljenjem iščekivati. Ostaje da se vidi da li će ih organizatori smestiti ponovo u noćni termin. Svakako, očekuje nas još jedan uzbudljiv meč.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading