ĐOKOVIĆ NA DOMINANTAN NAČIN ZAPOČEO ODBRANU TITULE NA US OPENU: Evo koliko je Nole zaradio plasmanom u drugo kolo!

Autor:

Sport

27.08.2024

06:11

Pratite nas i putem Android ili iOS aplikacija

Android aplikacija ios aplikacija huawei aplikacija

Nole prejak za Moldavca.

ĐOKOVIĆ NA DOMINANTAN NAČIN ZAPOČEO ODBRANU TITULE NA US OPENU: Evo koliko je Nole zaradio plasmanom u drugo kolo!

Foto: Profimedia

Najbolji teniser sveta, Novak Đoković, uspešno je započeo odbranu titule na US Openu pobedivši Radua Albota iz Moldavije u njihovom prvom međusobnom duelu. Nole je dominirao na terenu i sa 3:0 (6:2, 6:2, 6:4) obezbedio plasman u drugo kolo, osvojivši 140.000 evra i 50 ATP poena. Međutim, kao braniocu titule, predstoji mu izazov da odbrani 2.000 poena, što će biti izuzetno zahtevan zadatak u narednim rundama.

Republika

Foto: Profimedia

Novak Đoković

Nakon ubedljive pobede u prvom kolu, Novaku Đokoviću sledi srpski derbi u drugom kolu protiv Lasla Đerea, drugog srpskog tenisera koji je posle velikog preokreta uspeo da slavi protiv Jana Lenarda Štrufa. Očekuje se da će ovo biti izuzetno zanimljiv meč, a navijači sa nestrpljenjem iščekuju susret dva sjajna srpska tenisera na najvećoj svetskoj teniskoj sceni.

Novak Đoković je još jednom pokazao zašto važi za jednog od najboljih tenisera svih vremena, a njegova borba za odbranu titule na US Openu sa nestrpljenjem se iščekuje kako od strane njegovih fanova, tako i ljubitelja tenisa širom sveta. Nole je nakon zlata na Olimpijskim igrama u Parizu u Njujork došao sa velikim optimizmom, a veliki uspeh u gradu svetlosti dao mu je veliki motiv. 

Novak je ipak za Albota bio preveliki zalogaj, a Đoković je pokazao od čega je satkan i da je najbolji svih vremena. I pored grešaka koje je pravio, srpski as je uspeo da se konsoliduje i dođe do važnog trijumfa.

Poštovani čitaoci, možete nas pratiti i na platformama: Facebook, Instagram, YouTube, TikTok, Telegram, Vajber. Pridružite nam se i prvi saznajte najnovije i najvažnije informacije.
Naše aplikacije možete skinuti sa Google Play i Apple AppStore.

BONUS VIDEO

Komentari (0)

Loading